Nyhed

VIDEO: Dave Grohl og Greg Kurstin fortolker Beastie Boys' "Sabotage"

GAFFA.dk – alt om musik

Markerer den jødiske højtid Chanukkah

Foo Fighters-forsangeren Dave Grohl og produceren Greg Kurstin har netop udgivet en video, hvor de fortolker Beastie Boys-klassikeren "Sabotage" fra 1994. Grohl synger og spiller trommer, mens Kurstin håndterer keyboardet.

Sangen er den første i en serie på otte, hvor Grohl og Kurstin fortolker numre af jødiske kunstnere i anledning af den igangværende jødiske højtid Chanukkah. En højtid, der også er kendt som en lysfest, som finder sted over otte dage, som regel i december, og som fejrer genindvielsen af templet i Jerusalem i år 165 før vor tidsregning, efter at grækerne havde vanhelliget det.


Dave Grohl fortæller følgende om projektet i en teaservideo:

"I år, i stedet for at spille en julesang, blev Greg og jeg enige om at fejre Chanukkah ved at indspille otte sange af otte berømte jødiske kunstnere og udgive en sang hver aften under Chanukkah."

"Med al galskaben fra 2020 i tankerne talte Greg Kurstin og jeg om, hvordan vi kunne gøre Chanukkah ekstra-speciel i år. Lysfest? Hvad med en festival med saftige slik? Så hold godt fast i jeres bagdele – vi har noget helt særligt på vej til jeres smukke ansigter."


Greg Kurstin er i øvrigt jøde, Dave Grohl er ikke jøde og har gået i katolsk skole, men betragter ikke sig selv som religiøs.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Foo Fighters fejrer jubilæum med gratis dokumentar

Se og hør Grohl og Kurstin give den gas nedenfor.

 


p>
ANNONCE