Nyhed

Conan Gray giver sin første danske koncert

GAFFA.dk – alt om musik

Den amerikanske sanger og internetsensation Conan Gray spiller i Store Vega til april

”Soundtracket til en high school-film, skudt på en udløbet filmrulle.” Sådan beskriver det britiske musikmedie NME Conan Grays musik og kalder ham for en vigtig artist at holde øje med i 2020.

Til marts udgiver den 21-årige amerikaner sit debutalbum, Kid Krow, og han lægger en måned senere vejen forbi Store Vega i København, nærmere betegnet den 28. april 2020. Koncerten vil dermed blive den første mulighed for at se Gray optræde på dansk grund.


LÆS OGSÅ: GUIDE: De bliver store i 2020 – internationalt

På trods af sin relativt spæde alder har Gray været en kendis på internettet i mange år. Siden 9-årsalderen har han udgivet vlogs om kunst og livet i sin lille texanske landsby. I takt med at Gray blev ældre, begyndte hundredetusindvis af unge at følge med i hans akustiske sangcovers på nettet og blev opmærksomme på hans sangtalent. I 2015 uploadede Gray sin første originale musik, og efterhånden blev stille numre på ukulelen til mere elektronisk baserede synthpop-sange. I 2018 udgav han debut-ep’en Sunset Season, og han har opnået mere end 1,6 millioner subscribers på YouTube og over 250 millioner musik-streams.

Den 10. januar i år udgav han fjerde single, ”The Story”, fra det kommende debutalbum, som du kan høre nederst.


Billetsalget starter fredag den 14. februar kl 10.00. via ticketmaster.dk.

Hør Conan Gray med "The Story":


ANNONCE