Nyhed

Skive Festival offentliggør internationalt hovednavn

GAFFA.dk – alt om musik

Står bag hits som ”I’m Outta Love” og ”Left Outside Alone”

Anastacia, en af 00’ernes største popsangerinder, lægger vejen forbi Skive Festival i sommeren 2020.

Iført læderbukser og tonede solbriller trådte hun i starten af årtusindskiftet ud på verdens musikscener og fremførte radiohits som ”I’m Outta Love”, ”Paid My Dues” og ”Left Outside Alone” med sin karakteristiske skærebrænder-stemme. Det glæder derfor Skive Festival meget at kunne offentliggøre Anastacia som deres hovednavn:


”Vi har længe ønsket os et internationalt topnavn på festivalen, og det mener vi at have fundet i Anastacia. Det er da vildt fedt, at vi i forholdsvis lille Skive kan præsentere en verdensstjerne af den kaliber til sommer,” udtaler formand for Skive Festival Michael Eiskjær.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Genfødt med hjælp fra gamle producere

I 2000 udsendte Anastacia sit debutalbum, Not That Kind, og stormede straks ind på hitlisterne i Europa. Hun har efterfølgende udgivet seks studiealbum, senest Evolution i 2017.


På trods af at have undergået to kræftoperationer i løbet af sit liv er der ingen tvivl, om at den 51-årige popsangerinde nok skal få skudt festen i gang med sine pophits.

Anstacia pryder nu festivalplakaten ved siden af navne som blandt andet Boney M., Sandra, Rasmus Seebach, L.O.C., Alphabeat, Folkeklubben og Cascada.

Skive Festival finder sted den 4. – 6. juni i år.  


Billetter kan købes her.

Gør dig klar til Skive Festival med Anastacias ”Left Outside Alone”:

ANNONCE