Nyhed

The Strokes annoncerer Europaturné med ultrakort frist

GAFFA.dk – alt om musik

Spiller i Berlin, Paris og Belfast fra og med næste uge

The Strokes har ikke været i Danmark, siden de spillede på Roskilde Festivals Orange Scene i 2011. Nu kommer de i nærheden af landet, for de har netop annonceret tre europæiske koncerter med ultrakort frist. New York-bandet giver tre koncerter i Europa i næste uge og ugen efter, nemlig i Berlin 14. februar, Paris 18. februar og i Belfast i Nordirland 24. februar.

Gruppen har ikke udgivet et album siden Comedown Machine fra 2013. Siden har flere af gruppens medlemmer udgivet og turneret med andre projekter. Blandt andet har sanger Julian Casablancas udgivet to album med bandet The Voidz, ligesom guitarist Albert Hammond Jr. også har udsendt to album, og i 2018 gav han koncert på Roskilde Festivals Arena-scene.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Supercool hovednavn overraskede med rent overskud

The Strokes gav nytårsaften en koncert i Barclay Center i Brooklyn, hvor Julian Casablancas ifølge diverse medier udtalte, at bandet "snart" ville udgive et album, så vi krydser fingre for, at der omsider udkommer et album i 2020. Ved samme lejlighed spillede gruppen en ny sang med titlen "Ode to the Mets".

Billetsalget til de tre koncerter begynder onsdag den 5. februar klokken 11 dansk tid.


 

 

ANNONCE