Nyhed

Gorillaz klar med nyt projekt

GAFFA.dk - alt om musik

Projektet ”Song Machine” har premiere i aften, hvor pilotepisoden gæstes af Slowthai og Slaves

Gorillaz har netop annonceret projektet ”Song Machine” – en ny online-serie i form af et sangmaskineri, hvor tegneseriebandet uge for uge optræder i selskab med en række udvalgte gæster. Den første episode udkommer allerede i aften, hvor de fire bandmedlemmer 2D, Murdoc, Noodle og Russel går live i studiet i selskab med gæsterne Slaves og Slowthai. Gennem episoden skal de tre parter samarbejde og producere et stykke musik med titlen ”Momentary Bliss” – nøjagtigt ligesom titlen på pilotepisoden.


Bandmedlemmerne beskriver ifølge NME projektet som et flygtigt legerum fyldt med kaos og en søgen mod det ukendte. Blandt andet udtaler bandets trommeslager Russel:  

"Song Machine lever af det ukendte og kører på ren kaos. Så uanset hvad fanden der kommer, er vi grundlæggende klar på at producere, som var der ingen i morgen. Du ved, bare for en sikkerheds skyld...". 


LÆS OGSÅ: Stor nyhed fra Gorillaz

”Song Machine” er det nyeste projekt fra Gorillaz, som senest har udgivet dokumentaren Reject False Icons (2019) samt deres sjette album The Now Now (2018). 

Pilotepisoden på ”Song Machine” kan ses lige her.


Se Gorillaz egen teaser på projektet her: 


ANNONCE