Nyhed

Steel Panther tilbage til Danmark med sex, spandex og rock'n'roll

GAFFA.dk – alt om musik

"Heavy metal regerer, og lækre piger er sjove"

Det Los Angeles-baserede hardrockband Steel Panther gav søndag koncert i Amager Bio, og nu har de meddelt, at de vender tilbage til landet, denne gang Train i Aarhus, som de besøger 24. juni.

Siden debuten Feel the Steel fra 2009 har gruppen turneret verden rundt med deres blanding af rock'n'roll, sexfikserede, bevidst politisk ukorrekte tekster og spandex-sceneoutfits med inspiration fra 70'ernes glamrock-scene. Bandet består af Michael Starr (vokal), Satchel (lead-guitar), Lexxi Foxx (bas) og Stix Zadinia (trommer).


Gruppen udgav i september deres femte album, Heavy Metal Rules, og deres sanger Michael Starr udtalte i den forbindelse: "Kerneværdierne er de samme: Heavy metal regerer, og lækre piger er sjove."

Bandet har dog også mødt nogen modstand for deres tekstunivers og image, der – humoristisk ment eller ej – ikke er helt i sync med tidens syn på ligestilling og kønsroller. Især vakte det debat, da de i 2018 i samarbejde med den aarhusianske lydudstyrproducent TC Electronic lancerede en guitareffekt med navnet "Pussy Melter".

LÆS OGSÅ: Steel Panther udgiver ny "Pussy Melter" efter beskyldninger om sexisme

Sidste gang, GAFFA anmeldte Steel Panther live, i Store Vega i 2016, var vi godt underholdt – men det var også en mandlig anmelder, som dog bemærkede, at bandet både rent spilleteknisk og underholdningsmæssigt befandt sig på et højt niveau.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Steel Panther er pik & patter på højt niveau

Billetsalget begynder 31. januar klokken 11.00 på Ticketmaster.

Varm op med "Heavy Metal Rules":

ANNONCE