Nyhed

Generator offentliggør program: Se blandt andre Tessa og Benjamin Hav

GAFFA.dk - alt om musik

Første halvdel af programmet for Odenses studiestartsfestival Generator er ude nu.

Du kan opleve blandt andre rapperne Tessa (billedet) og Benjamin Hav, når den odenseanske studiestartsfestival Generator afholdes fra torsdag den 3. september til lørdag den 5. september.

Det kan man læse i festivalens program, hvis første halvdel netop er blevet offentliggjort.

Heraf fremgår det, at man til festivalen kan opleve Tessa, Emil Lange, Betty Bass, Andreas Odbjerg, Tobias Rahim, Kaaliyah, Elba, Benjamin Hav, Emil Kruse, Pind, Nonsens, Loke Deph, Few Wolves, Høker, Malte Ebert, Lydmor, mags, Berlin Zoo og Harske Hubbi.

Generator afholdes hvert år for at byde studerende velkommen til Odense. I år placeres seks scener rundt om i byen, hvor man kan komme til koncert med nogle af de hotteste navne i dansk musik.

På grund af coronarestriktioner er planen i skrivende stund at afvikle alle koncerterne siddende. Derudover bliver koncerterne afholdt i to blokke af tre timer, hvor venuet imellem hver blok bliver gjort rent. Den første blok ligger i tidsrummet 15 til 18, mens den næste er fra klokken 20 til 23. 

Derudover forsøger festivalen at undgå (for) store folkeforsamlinger ved at involvere flere af byens aktører og lægge fleksible planer.

– Corona har generelt betydet, at vi har truffet en masse forholdsregler, så vi relativt hurtigt kan sadle om, hvis det viser sig, at vi får lov til at være 3000 mennesker på Amfipladsen i stedet for de 500, vi arbejder med nu. Den foreløbige plan er vi stolte af, og den er realistisk at afholde med nuværende forbehold. Og det siger jeg så med de forbehold, hele situationen lægger op til, har arrangør Tine Nyland Østergaard sagt til Fyens.dk. 

Læs mere HER.

ANNONCE