Nyhed

Lyt: Bon Jovi deler single og annoncerer dato for kommende album

GAFFA.dk - alt om musik

Stadiorockerne Bon Jovi udgiver sangen "Do What You Can". Sangen er inspireret af uroen i USA og er forløber for et kommende album. 

Rockbandet Bon Jovi har for nyligt annonceret, at de udgiver et nyt album den 2. oktober.

Derudover har de delt singlen "Do What You Can", som ifølge forsanger Jon Bon Jovi er inspireret af den nuværende uro i et USA, der kæmper med både coronavirus og diskussioner om raceforhold. Sangen er desuden skrevet med hjælp fra fans, der har bidraget med flere linjer. Lyt til den nedenfor. 


Albummet har navnet Bon Jovi:2020 og skulle ellers være kommet den 15. maj. Men på grund af landets tilstand valgte bandet at udsætte udgivelsen og tilføje nye sange til projektet. Det har resulteret i "Do What You Can" og et nummer ved navn "American Reckoning". 

Vigtigt valgår

Albummets titel refererer også til, at landet er i et valgår. Sidste august fortalte frontmand Jon Bon jovi dog, at albummet ikke er politisk, selvom han beskriver det som en socialt bevidst "holdningsplade".


LÆS OGSÅ: Bon Jovi løfter sløret for kommende, socialt bevidst album

“Det er en rigtig holdningsplade. Den er ikke politisk, men meget socialt bevidst, du ved, bare bevidsthed omkring de mange ting, der foregår rundt om i verden lige nu. Om det så er miljøet eller politik, der er bare en masse ting, der kræver vores opmærksomhed lige nu,” forklarede han. 

Albummet er bandets femtende af slagsen. Det følger This House Is Not For Sale, som udkom i 2016 og blev beskrevet som en "tam affære" af GAFFA:


"This House Is Not For Sale skal nok tilfredsstille den inkarnerede Bon Jovi-fan, mens den mindre trofaste lytter bør nærme sig varsomt," skrev anmelderen og kvitterede med tre stjerner.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Mere tam end vild

Lyt til "Do What You Can" fra det kommende album:

ANNONCE