Nyhed

PREMIERE: Superloader hylder Beatles og Bowie i stilfuld video

GAFFA.dk – alt om musik

Nyt album kommer til efteråret

Den danske rockkvartet Superloader er tilbage med en ny single, "Treasures of Tomorrow" og en tilhørende video, hvor de på elegant vis hylder nogle af deres helte, nærmere betegnet The Beatles og David Bowie. Se videoen nedenfor.

The Beatles bliver dyrket i videoens visuelle udtryk, der er ren tidlig 60'er-stil a la gruppens unge år på Star-Club i Hamburg med højtsiddende guitarer og ditto bas og skarpe jakkesæt – naturligvis holdt i sort-hvid. Og vi skulle hilse og sige, at sådan plejer Superloader altså ikke at se ud, når de optræder.

David Bowie får en hilsen i tromme-introen til sangen, der sender tankerne i retning af introen til en af hans mest kendte sange – hint: Den er meget dansabel.

– Både The Beatles og Bowie påvirker mig stadig meget som sangskriver. The Beatles har inspireret mig, lige fra jeg var barn. De fire musikere, sammen og hver især, har skabt nogle fuldstændig fantastiske mesterværker. Simpelt og genialt på samme tid, fortæller gruppens sanger, sangskriver og guitarist Bjørn Poulsen og fortsætter:
 
– Bowie var en fantastisk skæv person og en meget inspirerende musiker. Jeg hørte ham temmelig meget igen, da han døde i 2016. Dengang besluttede jeg, at jeg ville lave en sang, hvor han skulle sætte et præg. Og hvordan kan det gøres bedre, end at han får lov til at starte sangen?
 
Gruppen livestreamer i øvrigt en releasekoncert fra toppen af SOHO-bygningen i København i aften klokken 20 via deres Facebook-side.
 
"Treasures of Tomorrow" er en forløber for Superloaders andet album, der udkommer til efteråret via det tyske pladeselskab NoCut Entertainment. Her kommer gruppen i selskab med blandt andre de tyske industrial-veteraner Die Krupps.
 
 
Se videoen til "Treasures of Tomorrow":

ANNONCE