Nyhed

VIDEOPREMIERE: Rangleklods er splittet mellem to verdener

GAFFA.dk – alt om musik

GAFFA har premiere på den nye video fra Rangleklods, der agerer billedside til åbningstracket "Like That" fra hans seneste ep.

Fanget mellem forventningerne til sig selv og sin egen uformåen. 

Nogenlunde sådan beskriver Esben Nørskov Andersen, aka manden bag det elektropoppede alterego Rangleklods, sine tanker bag sin seneste video. Videoen akkompagnerer nummeret "Like That" fra ep'en All About You, der udkom i slutningen af juni. 


I videoen bliver der klippet frem og tilbage mellem Rangleklods selv, der danser i den københavnske nat foran et 360-kamera, og en computergenereret, flydende, sort figur. 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: For mange klodser at flytte med

– Maja Sofie Brøgger skabte den grafiske figur, der bevæger sig sideløbende med 360-optagelserne, og sammen skaber de spændingen mellem, hvem jeg gerne vil være, og hvem jeg rent faktisk er. Figurens elasticitet repræsenterer, hvordan jeg glider igennem mange af mine dage – ude af kontrol og konstant i forsøg på at finde ud af, hvad der sker omkring mig, siger Rangleklods.


Han fortæller, at sangen blev til i Los Angeles, da han følte, at han stod ved en skillevej: 

– Det er en underlig fornemmelse at være omringet af millioner af mennesker og stadig føle sig helt alene. Når jeg kigger tilbage, kan jeg se, at "Like That" blev skrevet i det øjeblik, jeg indså, at jeg var på afveje og blev nødt til at finde en ny sti fremad. Jeg prøvede at skabe et lydlandskab, der passede til den længselsfulde stemning, fanget mellem to verdener – håbefuld omend helt resigneret.

Til november følger Rangleklods op på udgivelsen af All About U med en kort tour, hvor han optræder i Odense, Aarhus og København. Billetter kan købes via spillestedernes hjemmesider. 


Tourplan:

26. november – Kulturmaskinen, Odense

27. november – Atlas, Aarhus


28. november – Pumpehuset, København

ANNONCE