Nyhed

De Underjordiske inviterer til havefest: "Vi savner at spille koncerter"

GAFFA.dk - alt om musik

Den står på havehygge og psykedelisk rock, når bandet De Underjordiske i juli inviterer til mikrofestival i en villa på Falster. 

Til juli giver det psykedeliske rockorkester De Underjordiske koncerter i egen baghave – bogstaveligt talt. Det sker ved en villa på Nordfalster, hvor to af bandmedlemmerne bor (på billedet ses de i haven sammen med flere medlemmer af Fribytterdrømme).  

Koncerterne er en del af en såkaldt “mikrofestival” med åbent hus, aftensmad i haven og en yderligere optræden af J. Leonhard.  


Arrangementet afholdes både den 10. og 11. juli, men der kun er ledige billetter til sidstnævnte dato. Begge dage er der mulighed for transport til og fra København. 

LÆS OGSÅ: Med toget til Falster – til Roskilde aktuelle De Underjordiske og Fribytterdrømme

Med koncerterne håber bandet at få en smule afløb fra deres lyst til at spille koncerter. Det skriver gruppen under Facebook-begivenheden:  


“Vi savner at spille koncert. Vi har ikke spillet en eneste koncert siden sidste år, og de sommerkoncerter, vi havde i kalenderen, er til vores store ærgrelse enten blevet aflyst eller udskudt.” 

Begge dage kan deltage 40 publikummer, så med band og produktion kommer arrangementerne at overholde forsamlingsforbuddet på højst 50 personer.  

Gruppen udgiver i øvrigt 3. juli en ny single, som man kan høre til koncerterne.


Læs mere om koncerterne på Facebook.

Se "Trold" med De Underjordiske her:


 

ANNONCE