Nyhed

Rising Festival er ikke aflyst – se årets musikprogram

GAFFA.dk - Alt om musik

Den bornholmske festival er en af de musikfestivaler, der ‒ modsat mange andre ‒ ikke har aflyst sommerens arrangement

Rising Festival afvikles i år for fjerde gang nogensinde, når årets festival løber af stablen. den 4.-5. juni i Muzikhuset Rønne på Bornholm. 2021-udgaven af festivalen bliver dog med begrænset kapacitet, med kun 190 billetter i forsalg. 

I dag annoncerer festivalen, at Joyce, Fribytterdrømme, Baby In Vain, De Underjordiske, Rebecca Lou (billedet), Brimheim, Rigmor, Dør nr. 13 og Kaleiido kommer til at udgøre årets musikprogram.


“Vi havde håbet på, at kunne gennemføre med 500 publikummer til Rising Festival, men vi havde nok en forventning om, hvor det bar hen, og har sørget for at booke, så vi kunne gennemføre med de restriktioner, der var før jul”, fortæller arrangør Kim Andersen og tilføjer: 

“Men vigtigst af alt er, at vi nu kan gennemføre dette års Rising Festival, og takket være vores sponsorer er det muligt at få det til at hænge sammen”.

Musikhuzet i Rønne lægger lokaler til Rising Festival i år. Oprindeligt var planen, at der skulle være to scener, så der også var en scene i udendørsområdet, men i stedet afholdes koncerterne indenfor i Muszikhusets store sal. Det bliver siddende koncerter til årets festival, hvor gæsterne skal bære mundbind når de rejser sig, ligesom der vil være krav om fremvisning af en negativ coronatest eller dokumentation på, at man er vaccineret. 


Billetter kan kun købes i forsalg og koster 300 kroner stykket.

Læs mere om musikprogrammet og om årets festival på RisingFestival.dk

LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Disse festivaler og musikevents kan du opleve til sommer


ANNONCE