Nyhed

Næstved Metalfest offentliggør årets program

GAFFA.dk – alt om musik

Blandt andre BAEST, Hastesphere og Withering Surface spiller til Næstved Metalfest, der afholdes i starten af september. 

Arrangørerne bag Næstved Metalfest har nu offentliggjort programmet til årets festival, som løber af stablen den 4. og 5. september. Ifølge arrangørerne er det den første open-air metal festival efter coronanedlukningen af Danmark.

Her kan man opleve store danske metalnavne som BAESTHatesphereWithering Surface og Dawn of Demise.  


Derudover optræder også Murder Among Kings, Pectora, Wayward Dawn, Etheral Kingdoms, Black Swamp Water, Rot Away, Chronicle, PitchBlack, Lamentari og Alterfact

LÆS OGSÅ: Rock Under Broen opgiver planer om festival i september 

Ikke bare one-hit wonder 


Oprindeligt skulle festivalen afholdes i slutningen af august, men måtte aflyses på grund af coronanedlukningen. En beslutning, som tog hårdt på festivalens bagmænd. Efter festivalen debuterede sidste år med udsolgt kapacitet, var håbet nemlig, at den i år ville fortsætte succesen. Blandt andet ved at forlænge festivalen fra én til to dage. 

Det skriver arrangørerne i en pressemeddelelse: 

- I år skulle vi cementere, at Næstved Metalfest ikke bare var et one-hit-wonder, men at vi fandeme mener det! Så at få sådan en besked var noget af en mavepuster, men på daværende tidspunkt var vi så langt fremme i planlægningen og bookningen af nogle rigtigt fede bands, at vi bare ikke ville smide det hele på gulvet. Vi øjnede en mulighed, da det blev meddelt, at alt var lukket til og med august: “Så må vi rykke det til september!” skriver arrangør Jimmy Nielsen.  


LÆS OGSÅ: Endnu et dansk spillested genåbner med sommerkoncerter

Ny headliner 

Den nye dato har dog betydet, at den oprindelige headliner, det franske metalband Dagoba, måtte aflyse deres optræden på årets festival. Koncertarrangørerne håber, at danske BAEST kan udfylde skoene som nyt hovednavn, og at Dagoba vil optræde på næste års festival.  


– Egentlig skulle vi have udvidet med internationale navne i år, men det må blive i 2021, fortæller Jimmy Nielsen i pressemeddelelsen. 

Næstved Metalfest afholdes den 4. og 5. september hos det kombinerede spillested og bryghus Kongebryggen i Næstved.

Vil du vide mere om festivalen, programmet eller bands, kan du læse mere på deres Facebook-side.


Varm op med en bid af BAESTs koncert fra Copenhell i 2019: 

 


ANNONCE