Nyhed

Næstved Metalfest 2022 offentliggør headliners

GAFFA.dk - alt om musik

2022-programmet byder på en række internationale navne

Næstved Metalfest har offentliggjort en række navne for næste års program samt to headliners. Den svenske Grammy-nominerede gruppe Candlemass og græske Rotting Christ står øverst på næste års plakat og får lov til at indvie festivalens helt nye scene som headliners. 

Michael H. Andersen, der er festivalens bagmand, har sagt følgende om næste års headliner acts:

"Siden jeg opdagede Candlemass' Nightfall-album i en genbrugs-pladebutik i Næstved i slut-80'erne, har jeg været fanget af deres melodiske doom metal. At kunne byde dette legendariske, svenske orkester velkommen til min fødeby for første gang er en kæmpe bedrift for mig. Det samme kan jeg sige om græske Rotting Christ, som jeg siden debutalbummet Thy Mighty Contract har været fan af. Selv om jeg er 46 år i dag, føles de her to annonceringer som at være 18 igen," forklarer Andersen i en pressemeddelelse.


Festivalen byder også på optrædener fra svenske Grave, Creeping Flesh, finske As I May, franske Dagoba og de veletablerede Raunchy og Withering Surface. Programmet har selvfølgelig også danske kunstnere heriblandt Timechild, Detest, Natjager, Hearteater, Violence og Kadavermarch

Næstved Metalfest udvider til næste år med en Open Air-scene, hvor de store headliners får plads til at udfolde sig og optræde for et større publikum. Derfor bliver 2022-udgaven af metalfesten to-delt med Open Air-scenen og en indendørs scene i Gl. Ridehus på Grønnegade Kulturcenter. 

I udvidelsen videreføres Metal Marked, som blev lanceret i 2021-udgaven af festivalen. Markedet byder på køb af merchandise, mad, øl og tattoo art. 


Næstved Metalfest 2022 afholdes på Grønnegade Kulturcenter i Næstved centrum den 19. og 20. august 2022.

Frem til den 5. december 2021, kan der købes Early-Bird billetter til 500 kroner. Normalprisen er 666 kroner. Køb billetter til festivalen lige her. 

LÆS OGSÅ: Vinderen af VM i heavy metal-strikning er kåret


Varm op til festivalen med Candlemass' "Bewitched" fra 1987:

ANNONCE