Nyhed

Rock Under Broen opgiver planer om festival i september

GAFFA.dk – alt om musik

Festivalen er nu udskudt til 2021

Rock Under Broen i Middelfart havde som en af årets få danske festivaler planlagt at udskyde festivalen til efteråret, nærmere betegnet 12. september. De planer er nu droppet, og festivalen er udskudt til 2021 ligesom langt de fleste andre danske festivaler.

Foreningen bag Rock Under Broen har nemlig modtaget svar på forespørgslen til Kulturministeriet om afvikling af den 32. udgave af Rock Under Broen den 12. september. Og det er ikke noget godt svar set med festivalens øjne.

Formand for Rock Under Broen, Bent Frandsen, udtaler i en pressemeddelelse:

”Vi har fulgt med dag for dag, siden coronakrisen begyndte. Vi har bidt negle, men vi har kastet os ind i kampen for at kunne afholde Rock Under Broen i 2020 på trods af enorme udfordringer, men efter meddelelsen fra kulturministeren om, at man fastholder et forbud mod forsamlinger over 500 personer frem til 1. september 2020, tror vi ikke på, at vi må samles 20.000 under broen den 12. september."

Den 6. april bekendtgjorde statsminister Mette Frederiksen på et pressemøde et forbud mod "store forsamlinger", senere defineret som flere end 500 personer, til og med 31. august. Dermed blev stort set alle sommerens festivaler tvunget til enten at aflyse eller udskyde.

Rock Under Broen tilbyder alle, der har købt billet til 2020, at de kan deltage i en to-dages-festival i 2021, hvor festivalen forsøger at fastholde programmet fra 2020 samt nogle nye navne, som festivalen allerede havde indkøbt til 2021.

Rock Under Broen 2020 skulle have præsenteret Nik & Jay (billedet), Dizzy Mizz Lizzy, Morten, Rasmus Seebach, Malurt, Queen Machine, Alphabeat, Carpark North, Scarlet Pleasure og Hjalmer.

Bent Frandsen fortsætter:

”Vi er bare så kede af, at folk oplever frustrationer på grund af situationen. Der er intet, vi hellere ville end at gøre alle glade, men vi håber, at publikum vil bakke os op i, at vi udskyder Rock Under Broen til 2021 og beholder deres billet fra i år, som så er gældende i 2021. Vi er også nødt til at understrege, at sikkerheden kommer først."

”Vi har brug for jer alle i denne svære tid. Vi har brug for, at I støtter os, beholder billetten og dermed sikrer, at vi også kan afholde Rock Under Broen de kommende år. Vi håber, at alle vil være med til at kæmpe for at beholde Rock Under Broen og den tradition, vi har skabt sammen. Vi har brug for jer alle nu, både Rock under Broen og samfundet omkring os.”

De, der har købt billetter til Rock under Broen 2020, der nu er blevet udskudt til 2021, kan beholde billetterne til Rock under Broen 2021 i henhold til festivalens salgs- og leveringsbetingelser med adgang til begge dage, 11. og 12. juni 2021. Skulle man være så uheldig ikke at kunne deltage i 2021, vil der være mulighed for at sætte sin billet til salg på arrangørens billetbørs fra mandag den 22. juni kl. 15.00 og 14 dage frem. Da festivalen var udsolgt, forventer arrangøren, at det bliver let at komme af med sin billet.

Alle billetkøbere via billet.dk får direkte besked fra billet.dk om, hvordan de skal forholde sig.

LÆS OGSÅ: Livebranchen kommer med opråb til politikerne i humoristisk video

ANNONCE