Nyhed

Stream metalfestival i Copenhell-weekenden

GAFFA.dk – alt om musik

Kom til metalfest med SlayHomeSlaySafe i weekenden

Metalfesten på Copenhell skulle have været i fuld gang, men blev aldrig skudt afsted. I den kommende weekend har du dog muligheden for at få stillet din metalsult, når spillestedet Forbrændingen inviterer til en to-dages streamingfestival med metal på programmet.

Otte metalbands giver koncert hen over fredag og lørdag, hvor navne som Cabal, Møl (billedet) og Orm vil lægge vejen forbi Albertslund-spillestedet Forbrændingen. Programmet starter begge dage klokken 19.00, hvor folk hjemme i stuerne kan nyde det bedste af dansk metal og headbange og moshpitte i ro og mag.


LÆS OGSÅ: Black metal-bandet ORM giver koncert på Danmarks ældste teater

Fredagens program prydes af Ethereal Kingdoms, Cabal, Artillery og Solbrud, imens at lørdagens metalfest afvikles af Lamentari, Møl, Orm og Hatesphere.

Arrangørerne bag festivalen H.D. Stampe og Claus Westh Ljørring fortæller om initiativet:


”Denne streamingfestival er vores måde at give noget tilbage til de danske metalfans – vores lille plaster på såret, når vi nu ikke kan mødes over en kold øl og god metal på de forskellige venues og festivaler.”

Minifestivalen vil være med høj kvalitet af både lyd, lys og billede, så koncerterne kommer til at fremstå så live-agtige som overhovedet muligt. Koncerterne er gratis – det er dog muligt at donere penge til de optrædende bands – dørene til festivalen åbner 18.30, og den kan følges via SlayHomeSlaySafe’s Twitch-kanal.

Foruden musik vil værterne Anders Bøtter (kendt fra blandt andet Sort Søndag på P6 Beat og tidligere konferencier på Copenhell) og Thorbjørn Borup (Den Tunge Radio) afholde konkurrencer, hvor der blandt andet er merchandise fra de optrædende bands på spil.


Vil du vide mere om festivalen, programmet eller bands, kan du finde yderlige information på forbraendingen.dk.

Program for SlayHomeSlaySafe:

Fredag den 19. juni


19.00: Ethereal Kingdoms
20.15: Cabal
21.30: Artillery
23.00: Solbrud

Lørdag den 20. juni

19.00: Lamentari
20.00: Møl
21.30: Orm
23.00: HateSphere


 

LÆS OGSÅ: Copenhell annoncerer 19 nye navne til 2021

 


Få en smagsprøve på weekendens metal med Cabal's ”Bitter Friend” med Matt Heafy her:

ANNONCE