Nyhed

TRØSTE–NORTHSIDE: Se Green Days massive koncert fra Reading Festival

GAFFA.dk – alt om musik

Den amerikanske trio skulle have leveret pop-punk for alle pengene på NorthSide i aften.

The summer of silence er over os.

COVID-19 har sat en stoppet for utallige festivaler, og 2020 er på alle måder et anderledes år i musikken, såvel som i adskillige andre brancher. Uanset om du skulle have skrålet med foran Orange, danset amok til Magic Box eller nydt en tur i Ådalen, så må vi få det bedste ud af den aflyste festivalsæson, imens vi glæder os til næste år.

Vi har i den anledning fundet en koncert frem med Green Day, der i denne uge skulle have optrådt på den aflyste NorthSide-festival i Aarhus. Du kan se showet øverst.

Koncertfilmen blev optaget under den britiske Reading Festival, der fandt sted i 2013 og består af hele 31 sange. Billie Joe Armstrong og co. holder speederen i bund igennem en hit-kavalkade af numre som ”Basketcase”, “When I Come Around”, “American Idiot”, “Wake Me Up When September Ends”, “Boulevard of Broken Dreams”, “Good Riddance (Time of Your Life)”, “Jesus of Suburbia”, “Holiday” og “Know Your Enemy”.

LÆS OGSÅ: Karantæne-TV: Green Days Billie Joe Armstrong giver koncert med sine to sønner

Hvis dette ikke er nok til at stille festivalsulten, kan du altid tjekke Green Days legendariske koncert på Woodstock i 1994 ud. Mudderkrig, smadrede tænder og en masse skældsord garanterer en punkattitude, der er spændt til bristepunktet.

LÆS OGSÅ: INTERVIEW: Green Day ser igennem verdens bullshit

ANNONCE