Nyhed

TRØSTE–NORTHSIDE: Se Weezer prøve kræfter med ”Africa”, ”Paranoid” og andre klassikere

GAFFA.dk – alt om musik

Hashpiben kunne have fået en sjovere lyd, når Califonia-kvartetten i aften skulle koge NorthSide op med emo-rock, pop-punk og fjollede indfald.

The summer of silence er over os.

COVID-19 har sat en stoppet for utallige festivaler, og 2020 er på alle måder et anderledes år i musikken, såvel som i adskillige andre brancher. Uanset om du skulle have skrålet med foran Orange, danset amok til Magic Box eller nydt en tur i Ådalen, så må vi få det bedste ud af den aflyste festivalsæson, imens vi glæder os til næste år.


Vi har i den anledning fundet en koncert frem med Weezer, der i denne uge skulle have optrådt på den aflyste NorthSide-festival i Aarhus. Du kan se showet øverst.

Koncertfilmen blev optaget i Brasilien knap ni måneder efter udgivelsen af gruppens cover-album Weezer – også kendt som The Teal Album. Cuomo og co.’s optræden byder derfor på fortolkninger af klassikere som Black Sabbaths ”Paranoid”, Totos ”Africa” og Nirvanas ”Lithium”.

Showet når sit kreative højdepunkt, da Weezer giver deres eget hit ”Buddy Holly” en tur i maskinen. Ud på den anden side kommer en a cappella-version, som var den skåret af selveste Brian Wilson og de andre Beach Boys.


LÆS OGSÅ: TRØSTE–NORTHSIDE: Se Massive Attacks forrygende festivalkoncert fra 2010

 

ANNONCE