Nyhed

BEDST LIGE NU: Spil dansk special vol. 10

GAFFA.dk – alt om musik

Det er fredag, hvilket betyder, at det vrimler med nye udgivelser. For tiende og sidste gang bringer vi en særudgave af vores playliste "Bedst lige nu" – hør playlisten nederst.

De seneste ni fredage har vi på redaktionen samlet alle nye danske tracks – nye singler og sange fra nye album – på vores playliste "Bedst lige nu", og nu gør vi det for sidste gang. Der er kun tilføjet nyt, ikke blevet skiftet ud eller slettet tracks, som vi normalt gør, når vi opdaterer playlisten for at holde den frisk.

Find playlisten i bunden af artiklen med de nyeste tilføjelser nederst – ugens nyheder begynder med  Christophers "Leap of Faith".


Ugens liste indeholder desuden nye singler fra blandt andre Benjamin Hav, Elias Boussnina, Ea Kaya, Sterling og Sort Mono og sange fra nye album og ep'er med Barbara Moleko, Alberte Winding, Yune og Lukas Vanggaard.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Break-up-plade med punktvis substans

Fra og med om en uge vender playlisten "Bedst lige nu" tilbage i sin sædvanlige form med færre sange – til gengæld med både danske og internationale kunstnere. Nedenstående gælder dog stadig:


#StøtEnMusiker

Vi hører stadig nødråb fra alle kanter af den danske musikscene. Deres livsgrundlag er væk – ligesom mange andres. 

Alle erhverv er vigtige erhverv, og det samme gælder naturligvis alle dem, der besidder en rolle i kulturen. Herunder finder du gode råd til, hvordan vi sammen, med små justeringer, kan gøre en forskel. 


Har du billetter til en koncert, der er blevet udsat, så hold fast i de billetter og glæd dig til koncerten.

Er en koncert blevet aflyst, så overvej om din økonomi kan bære, at du ikke beder om at få pengene refunderet.

Hvis pengene fra en koncertaflysning automatisk bliver refunderet til din konto, så øremærk disse penge til den artist, du skulle have oplevet live.


Køb musikken digitalt, hvis du har råd. Det giver flere penge i kassen hos den enkelte musiker, end streams gør. Gå til koncerter – derhjemme.

Der er et hav af tilbud om virtuelle koncerter lige nu. Se dem og donér en skilling til artisten og produktionen bag, hvis muligt.

Del den musik, du godt kan lide med dine venner, så hjulene holdes i gang.


Køb merchandise. Efter digitaliseringens indtog er indtægter via merch-salg blevet vigtige for især de bands, der primært lever af koncerter.

Gem den digitale flyer og del budskabet – hør playlisten nedenfor

ANNONCE