Nyhed

Roskilde Festival melder udsolgt af partoutbilletter til 2021

GAFFA.dk – alt om musik

"Vi er selvfølgelig enormt glade for den massive opbakning"

Den 50. udgave af Roskilde Festival skulle have fundet sted denne sommer, men ligesom landets øvrige store festivaler kunne den ikke gennemføres på grund af coronapandemien og forbuddet mod forsamlinger på flere end 500 personer til og med 31. august. Nu finder festival nummer 50 så sted i 2021. 

Deltagere med billet til i år fik mulighed for at overføre den til 2021 eller få pengene refunderet. 85 procent af deltagerne med partoutbillet valgte at beholde billetten, mens de resterende 12.000 partoutbilletter blev sat i salg tirsdag kl. 12:00 via en venteliste, og alle billetter blev solgt på få timer.

Roskilde Festivals talskvinde, Christina Bilde, udtaler:

"Når nu det ikke var muligt at gennemføre den 50. udgave i år, er vi selvfølgelig enormt glade for den massive opbakning, vores deltagere har vist os. Vi havde slet ikke turdet håbe på, at det ville gå så stærkt med billetsalget. Tak for det."

"Nu fortsætter planlægningen af Roskilde Festival nummer 50 i 2021, og vi glæder os til at fortælle meget mere om, hvad der kommer til at ske. At så mange bakker op om os betyder også, at vi tør tro lidt mere på, at det bliver muligt at leve op til vores formål om at støtte børn og unges muligheder efter festivalen i 2021."

Endagsbilletter fortsat til salg
Roskilde Festival sælger hvert år 80.000 partoutbilletter og 5.000 endagsbilletter til henholdsvis onsdag, torsdag, fredag og lørdag.

Endagsbilletter til Roskilde Festival 2021 bliver sat til salg til efteråret.

Den 50. udgave af Roskilde Festival finder sted fra 26. juni til 3. juli 2021.

GAFFA har kontaktet Roskilde Festival for at høre, om festivalen har planer om at booke de samme kunstnere som i 2020 til næste år eller i hvert fald nogle af dem – for der kommer jo også nye kunstnere frem inden for det næste år. Festivalen har endnu ingen kommentarer, men har lovet at vende tilbage inden længe.

LÆS OGSÅ: Dave Grohl skriver essay om livemusikkens fremtid: "Vi er nødt til det"

ANNONCE