Nyhed

De største stjerner trygler fans om at blive hjemme

GAFFA.dk – alt om musik

Lady Gaga, Ariana Grande, Taylor Swift og Miley Cyrus råder folk til at blive indendørs.

”Som om din hiphop-yoga-undervisning ikke kan vente,” skrev Ariana Grande i går på sin Twitter-konto. Men den 26-årige amerikanske sangerinde er ikke den eneste, der råder fans og folk til at blive inden døre under coronavirus-pandemien.

Også Miley Cyrus har tyet til Twitter, hvor hun har skrevet:


”Vis hensyn. Respekt. Medlidenhed. Medmenneskelighed. Imens vi forbereder os på at tage afstand til hinanden socialt. Ingen behøver hver suppe i supermarkedet. Jo mere vi hamstrer, desto dyrere bliver varerne og jo færre vil der være til dem, der har brug for det mest grundlæggende. Dette er er et perfekt tidspunkt til en øvelse i at beherske sig.”

LÆS OGSÅ: Bliv hjemme og bliv inspireret af Jada, Soleima, Aksglæde og mange flere i virtuel masterclass


Imens har Taylor Swift udtrykt sin frygt for, at folk ikke overholder anbefalinger om at blive inde:

”Jeg elsker jer så meget, og jeg er nødt til at udtrykke min bekymring for, at tingene ikke bliver taget seriøst nok. Jeg ser mange komsammener og fester, som stadig finder sted. Det er tid til at aflyse planer og rent faktisk isolere sig selv så meget som muligt. Antag ikke, at bare fordi du ikke føler dig syg, så kan du ikke smitte ældre eller udsatte.”

Lady Gaga har også udtrykt sin holdning på de sociale medier. I et opslag på Instagram skrev hun:


”Jeg tror dette minder mange af os om, hvad det betyder både at føle sig som menneske og være et. Det er så vigtigt, at vi indser, at vi er og skal være et godhjertet samfund. Vi kan ikke gøre det her uden medfølelse,” skrev den 33-årige sangerinde og tilføjede: ”Vi kan helbrede ved at lære, hvordan vi er gode og ved at tage hånd om hinanden og om os selv i denne tid.”

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is reminding I think a lot of us what it is to both feel like and be a human being. I think it’s so important to acknowledge that we are and must be a global kind singular community. We can’t do this without kindness. And corona virus is not prejudiced. My thought for the day is to accept there will be times we feel powerless and out of control—but we can fill that space with kindness and be a part of the solution to a world problem. We then have control. We can create healing by learning how to be kind and take care of each other and ourselves during this time.

Et opslag delt af Lady Gaga (@ladygaga) den


ANNONCE