Nyhed

Neil Youngs backingband kommer til Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Lukas Nelson & Promise of the Real giver koncert i Amager Bio 14. juni

Countryrockbandet Lukas Nelson & Promise of the Real alias sanger og guitarist Lukas Nelson, bassist Corey McCormick, trommeslager Anthony LoGerfo, percussionist Tato Melgar og multiinstrumentalist Logan Metz har spillet tusindvis af shows siden dannelsen i 2008, og de har udgivet fem album og har et sjette på vej. Gruppen er også kendt for at have fungeret som Neil Youngs backingband siden 2015, og de har i den forbindelse spillet på Roskilde Festival 2016 og Tinderbox 2019 og begge gange fået fremragende anmeldelser.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Bliv ved med at rocke i den frie verden

Lukas Nelson & Promise of the Reals musik trækker på både rock’n’roll, country, soul, folk og r&b. Deres seneste album, det kritikerroste Turn Off The News (Build A Garden), blev udgivet i juni 2019 og nåede førstepladsen på USA's Americana Radio-albumhitliste i 10 uger i træk, samt en fjerdeplads på Billboards Folk-hitliste. Allerede den 27. marts er de atter aktuelle med et nyt album, Naked Garden. Albummet indeholder både sange, der ikke var plads til på Turn Off...-albummet og nye versioner af sange fra dette album. 

Gruppen har det seneste år optrådt på store festivaler som Stagecoach, Newport Folk Festival, New Orleans Jazz Fest og Glastonbury og givet snesevis af shows som en del af Willie Nelsons omrejsende Outlaw Music Festival. Sanger Lukas Nelson er da også søn af Willie Nelson.

Bandet medvirker i øvrigt også som Bradley Coopers backingband i succesfilmen A Star is Born.

Billetter til koncerten kan købes fra fredag 6. marts kl. 10 via ticketmaster.dk og amagerbio.dk

Varm op med en koncertoptagelse fra Glastonbury 2019:

ANNONCE