Nyhed

Sølund Musik-Festival nægter at aflyse – udskyder i stedet for

GAFFA.dk - Alt om musik

Festivalen rykker afholdelsen fra juni til september måned.

Mange koncerter og festivaler, både herhjemme og i udlandet, er blevet aflyst som følge af coronaudbruddet. Denne situation prøver Sølund Musik-Festival at komme i forkøbet, og de har derfor valgt at skyde årets festival, så den nu løber fra den 1-3. september i stedet for det oprindeligt planlagte 9-11. juni.

Festivalformand Lasse Mortensen ser positivt på beslutningen om at rykke festivalen:


”35-års jubilæum – det skal ikke gå stille af. Coronavirus har sat hele Danmark i stå, og vi ved ikke, om det forsætter helt hen i juni måned. Vi er kommet til den konklusion, at vi vil give vores gæster et ordentligt festivalbrag, for livet skal leves, kærligheden skal hyldes, og vi aner ikke, hvornår tæppet måske atter bliver trukket væk under os.”

LÆS OGSÅ: GAFFAs CORONAKANON (DEL 1): Et overset dansk mesterværk

Med udskydelsen af festivalen kunne man måske godt frygte, at der også ville være nogle ændringer i det samlede line-up, men musikprogrammet er fuldstændig uændret og intakt.


Sølund Musik-Festival blev første gang afholdt i 1986, og det er dermed 35. år i træk, at festivalen kan invitere gæsterne udenfor til tre dage i skovområderne nær Skanderborg.

Sølund Musik-Festival er verdens største musikfestival for mennesker med et udviklingshandicap, og i år er navne som Magtens Korridorer, Alphabeat og Kandis blandt andet på programmet.

Billetter til festivalen kan købes her.


Du kan mærke lidt af stemningen fra sidste års festival – her med live-optræden fra Rasmus Seebach:

ANNONCE