Nyhed

VIDEO: Roger Daltrey smasker fødselsdagskage i hovedet på tidligere Skid Row-frontmand

GAFFA.dk – alt om musik

Episoden fandt sted under en koncert, der i bogstavelig forstand gik i kage

”Jeg havde advaret ham,” udbryder det utilfredse fødselsdagsbarn, The Who-sanger Roger Daltrey, efter at have smidt en lagkage i hovedet på den tidligere Skid Row-forsanger, Sebastian Bach. Du kan se videoen nederst.

Kagekasteriet fandt sted om bord på Rock Legends Cruise VIII – en krydstogtsfestival i det Caribiske Hav, der kunne præsentere navne som Roger Hodgson, Nancy Wilson, Uriah Heep, Don Felder, Robby Krieger, Sebastian Bach og ikke mindst The Who’s Roger Daltry.


Under krydstogtet kunne Roger Daltrey den 1. marts fejre sin 76-års fødselsdag; en begivenhed som Sebastian Bach ville fejre. Under Daltreys koncert gik Bach på scenen væbnet med en fødselsdagslagkage for at overraske den aldrende rockveteran.

LÆS OGSÅ: Britisk ikon: Rockstjerner sexchikanerer ikke kvinder – det behøver vi ikke

Imens Bach listede hen ad scenen, udbrød Daltrey: ”Jeg må advare dig! Kager og The Who er meget farlige.” Bach nåede også knap nok at begynde på ”Happy Birthday”, før Daltrey smækkede kagen i hovedet på sin syngende beundrer.


”Hvis du ikke var Roger Daltrey, ville det her have været en anden situation,” grinte Bach, efter at være blevet mødt af latter fra både Daltrey og publikum.

Da Bach gik af scenen, tog Daltrey igen mikrofonen: ”Det er godt, at Keith (Moon red.) ikke er her, for så havde vi alle været smurt ind i kage. Mange tak, Sebastian. Det var rigtig sødt af dig. Tak for at du er sådan en god dreng,” grinte han, inden bandet ingen brød ud i musik.

I en alder af 76 holder Roger Daltrey altså stadig den gamle The Who-attitude intakt – heldigvis.


The Who, der sammen med Daltrey består af guitarist Pete Townshend, udgav i november i 2019 albummet ”Who”. Albummet fik fire stjerner af GAFFAs Espen Strunk, der beskrev det som ”Virile veteraner på første album i 13 år.”

ANNONCE