Nyhed

VIDEO: "Rør ved mig" – ny dogme-single fra Lukas Vanggaard

GAFFA.DK – alt om musik

”Rør ved mig” er første udspil fra ep’en Håndspillede Hits

Midt i en krisetid fyldt med håndsprit og desinficering er den danske singer-songwriter Lukas Vanggaard ikke bange for at komme tæt på nogen: Singlen ”Rør ved mig” samt medfølgende live-video har premiere i dag. Du kan se videoen nedenfor.

Taget fra ep’en Håndspillede Hits, der udkommer den 22. maj i år, er ”Rør ved mig” samt resten af minialbummet skabt ud fra Vanggaards dogme om at indspille alt på sin smartphone. En beslutning, der er taget ud fra manglende økonomi til både studieindspilninger og en computer.


– ”Rør ved mig” er skrevet om natten på vej hjem fra byen, fortæller Lukas Vanggaard og fortsætter:

– Kærlighed er det ultimativt største, vi har, og at mærke en oprigtig krammer fra en ven eller et dejligt kys fra en kæreste giver livet smag og konsistens. Det er jo altid rart at blive pillet lidt ved, ikke? ”Rør ved mig” piller ved følelsen af at stå udenfor og kigge ind – at drømme sig langt ind i et selskab, man ikke er en del af.

Uanset om vi er midt i en corona-epidemi eller ej, så kan man da kun give Lukas Vanggard ret. Den upcoming sanger og multiinstrumentalist fik desuden en pladekontrakt i København som allerede 17-årig. Presset blev dog for stort for den unge musiker, og han endte med at forlade byen. Siden da har han arbejdet sammen med musikere som Juncker, Sys Bjerre og Lovespeed, men har nu besluttet sig for at vende tilbage til sit eget soloprojekt.


LÆS OGSÅ: Debutanten Lukas Vanggaard hjælpes af erfarne kræfter

Se live-videoen til "Rør ved mig":


ANNONCE