Nyhed

VIDEOPREMIERE: Red Warszawa er tilbage, og de er gået amok i pap

GAFFA.dk – alt om musik

Lækre Jens og de andre røde polakker udgiver i dag sangen ”Vild med Pap” fra deres kommende og første album i 10 år. Du kan se den gakkede musikvideo øverst.

En forsanger toner magtfuld frem i en rustning af pap. En bassist giver den gas iført kokosnød-bh. Og en banan får et blowjob under en bizar jobsamtale. Det er unægteligt: Danmarks skøreste don’t-give-a-fuck-metalband Red Warszawa er omsider klar til at rocke og rundforvirre landet igen.

”Vild med Pap” er taget fra Red Warszawas kommende album, Lade, der bliver udgivet den 24. april i år. Og midt i den nuværende krisetid er det skønt, at de fire metalhoveder stadig er garanter for et godt grin.

LÆS OGSÅ: Red Warszawa er tilbage med første album i 10 år

Lade – der bliver opfølger til 2010's De Fire Årstider i Nordvest – handler om løgne og dumheder fra den virkelige verden. Skal man lade som om, skal man lade det ske, eller skal man blot lade som om, at det er sket? spørger bandet sig selv på den nye plade.

Red Warszawa har igennem tiden udskiftet besætning, og de består i dag af forsanger Lækre Jens, guitarist Heavy Henning, bassist My Tight Ass og slagtøjsspiller Morbus Crohn. Lækre Jens og Heavy Henning har været med fra begyndelsen i midt-80'erne.

Bandet skulle have givet koncert på Tapperiet i Køge i aften den 27 marts og på Pavillonen i Grenå i morgen, men begge shows er blevet udskudt til henholdsvis fredag den 6. november og fredag den 2. oktober 2020. Du kan købe biletter lige her.

ANNONCE