Nyhed

The Simpsons-stjerne griller Trump i to musikvideoer

GAFFA.dk - alt om musik

Stemmen bag en række karakterer i The Simpsons, Harry Shearer, parodierer Donald Trump på nyt album. Det har blandt andet affødt to meget livlige videoer af en dansende præsident.

I nat bliver det måske afgjort, om Donald Trump bliver siddende i Det Hvide Hus de næste fire år. Men på trods af adskillige debatter op til præsidentvalget, efterlader de stadig mange ubesvarede spørgsmål om Trump. Har du for eksempel nogensinde undret dig over, hvordan Donald Trump får så meget tid til at se nyheder om sig selv? Det kommer Harry Shearer, manden som blandt andet lægger stemme til The Simpsons-karakteren Mr. Burns nu med et bud på.

Harry Shearer har nemlig haft god tid i corona-tiden til at kaste sig over nye projekter, hvilket der er kommet et helt album om Trump ud af: The Many Moods of Donald Trump. Her parodierer han Trump gennem satiriske sange, hvoraf to af dem er blevet ”filmatiseret”. Harry Sherer spiller nemlig den amerikanske præsident i en meget vellignende animationsudgave. 


LÆS OGSÅ: 10 sange der går i kødet på Donald Trump

I videoen ”Executive Time” ser vi både Trump danse sig igennem det Hvide Hus, følge med i Fox News og tage sig lidt solarie-tid, eftersom Trump er kendt for at bruge utrolig meget alenetid. Alenetid, som adskillige folk tidligere har forsøgt at finde ud af, hvad bliver brugt på.


Og vi ser Trump erklære sin kærlighed til sin svigersøn Jared Kushner i den mere energiske sang ”Son In Law”, 23. juli, som både byder på flotte dansetrin fra den amerikanske præsident og skønt call response-kor fra hans sikkerhedsvagter.

 


ANNONCE