Nyhed

VIDEO: Suspekt og Anne Linnet serverer fuckfingre og omsorg

GAFFA.dk - alt om musik

Suspekt slog sig sammen med det danske popikon Anne Linnet i sangen ”Lykken Kommer”, og det er der nu kommet en storladen musikvideo ud af.

Suspekt og Anne Linnet på samme track? Det er muligvis en kombination, som mange fans af de to artister ikke havde set komme, da Suspekt udgav sangen "Lykken Kommer" på deres seneste album Sindssyge Ting tilbage i februar måned.

I sidste uge spillede de sangen sammen til P3 Guld, og i dag ”gør de det ikke bare godt, men grundigt”, i deres nye musikvideo, som fremhæver tematikker fra albummet. Et modsætningsfyldt album, der, ifølge en pressemeddelelse, beskæftiger sig med gruppens oplevelser de seneste tre år.

LÆS OGSÅ: De go'e gamle frække drenge 

I "Lykken Kommer", giver den Suspekt en lyrisk, kærlig fuckfinger til dem, som har haft travlt med at kritisere bandet gennem årene:

"Mens du havde gang i dit diss (i dit diss)/Stod lidt børn og hørt' vores sang' og vores beats i hans crib/Har for travlt til jeres pis/Du ska' ku' kravl', før du går (Bitch)", rapper Orgi-E.

Modsætningsfyldt slår Anne Linnet sangens dybere budskab fast i sangens omkvæd. Et budskab, der handler om, at vi ikke selv kan kontrollere lykke, men selv må sørge for at omfavne livets op- og nedture ved at være til stede i nuet:

”Lykken den kommer, og lykken den går/før du får set dig om, og du ved aldrig helt hvornår/Du ska' ikk' vær' bange, når den favner dig/Og du ska' ikk' vær' bang', når den forandrer sig.”

LÆS OGSÅ: Tina Dickow: jeg har stor respekt for Suspekt

De tre Albertslund-kunstnere, Orgi-E, Bai-D og Rune Rask, som tilsammen danner Suspekt, er især kendt for deres hårde rap, og de har tidligere leget med modsætningsfyldte musikalske elementer, når de har samarbejdet med andre danske sangere. Det gjorde de blandt andet med Tina Dickow i sangen ”Helt Alene” fra deres fjerde album Elektra tilbage i 2011.

ANNONCE