Nyhed

Copenhell genbooker efterspurgt navn til 2021

GAFFA.dk – alt om musik

D-A-D indtager Helvíti-scenen lørdag den 19. juni.

De danske legender i D-A-D indtager Copenhell, når festivalen løber af stablen næste år. Det var planlagt, at bandet skulle give koncert på den københvanske festival i 2020, men som med alle andre danske festivaler måtte Copenhell aflyses grundet covid-19. 

Fans af D-A-D kan dog alligevel se frem til en fest, når de indtager Helvíti-scenen til næste års festival, og det bliver også i By Request-koncertformatet, som tidligere er blevet annonceret. Her stemmer publikum på de numre, de helst vil høre. I forbindelse med annonceringen af genbookingen af D-A-D er afstemmningen igen åben her.


LÆS OGSÅ: Copenhell annoncerer nye navne og åbner billetsalg

By Request-koncerten udfordrer både festivalens publikum og bandet til at tænke i nye baner, og D-A-D’s forsanger Jesper Binzer opfordrer alle til at stemme på deres egne favoritter, uanset hvad de er mest vilde med:

– I får den her ene chance for at opleve de skæve numre, I ikke hører så tit, så vi opfordrer alle til at gribe den!


Da D-A-D sidst blev annonceret til Copenhell, udtalte Binzer følgende:

– Vi har som musikere udviklet os meget gennem årene, og vi har altid levet på at udvælge de flotteste ravklumper til vores koncerter. Med den her specielle koncert risikerer vi at få alle dem med fejl og fluer i med, og det er interessant! Vi kommer med garanti til at spille flere numre, som vi ikke har spillet i årevis, og det vil vække store følelser hos både bandet og publikum at genbesøge materiale, vi ikke har brugt i virkeligt mange år. Så publikum skal ikke tænke på os, når de stemmer – men på, hvad de selv vil høre.

 


ANNONCE