Nyhed

Nordic Noise-festivalen er klar med nye navne

GAFFA.dk – alt om musik

Hatesphere, Pectora, Meridian og Justify Rebellion er nyeste tilføjelser til programmet

Nordic Noise-festivalen i 2020 blev med kort frist ændret til en streaming-festival, som blev taget godt imod. I 2021 satser arrangørerne dog på en rigtig festival, som skal finde sted i Amager Bio 7.-8. maj, og nu har de offentliggjort fire nye navne: En dansk thrash-klassiker samt tre yngre danske heavy metal bands:

Hatesphere (billedet) har siden begyndelsen af 00'erne spillet moderne og hårdtslående thrash, og trods talrige udskiftninger står gruppen stadig solidt – med guitarist Peter "Pepe" Lyse Hansen som gennemgående medlem.

Pectora markerede sig stærkt med debuten Untaken fra 2019, der byder på klassisk heavy metal med store mængder falset, guitarharmonier og melodiøse omkvæd. Nyt album er på vej.

Meridian er også klassisk heavy med fængende omkvæd og velspillede guitarsoloer. I løbet af 2020 har bandet udgivet seks coversange, alle nogle af 80'ernes helt store sange, fra A-ha over Phil Collins til Van Halen.  

Justify Rebellion er et ungt thrash metal-band fra Slagelse og udgav tidligere i år deres andet, anmelderroste album The Ends Justify the Means.

Billetsalget er i fuld sving, og på nuværende tidspunkt, efter myndighedernes nuværende retningslinjer, er der i skrivende stund blot 80 billetter tilbage i salg. Det skyldes, at langt størstedelen af billetkøberne har valgt at beholde billetten fra 2020. 

Billetsalget er i gang via Billetto.dk

Programmet er indtil videre som følger:

Illdisposed
Hatesphere
Transport League
Grumpynators
Pectora
Meridian
Justify Rebellion
Demolizer
– flere følger


Varm op med lidt Hatesphere:

ANNONCE