Nyhed

AC/DC er tilbage – tidligere medlemmer genforenet

GAFFA.dk – alt om musik

De australske rockveteraner bekræfter, at de er tilbage på fuld skrue med tilbagekomsten af blandt andet den ikoniske forsanger.

Brian Johnson, Phil Rudd og Cliff Williams er genforenet med AC/DC, og det er en kæmpe nyhed for bandets fans. Siden Bon Scotts alt for tidlige død har Brian Johnson opnået status som jævngyldig legende, og det var en katastrofe, da han i 2016 måtte trække sig fra gruppen på grund af alvorlige problemer med hørelsen.

Axl Rose (Guns N’ Roses) var vikar på forsangerposten i lang tid, og selvom hans arbejde med bandet ikke var et flop, er AC/DC bare ikke det samme uden Johnson, og de samme kan siges om de to andre langtidsmedlemmer, trommeslager Phil Rudd og bassist Cliff Williams.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Stenhårde stjernestunder: Blandingen af skærebrændervokal og skærveknuserrock rammer rent

Bandet har haft heldet imod sig de sidste mange år, idet andenguitaristen og hjernen bag bandet Malcolm Young, bror til førsteguitaristen Angus Young, blev syg i 2014 – året, hvor bandets seneste album Rock Or Bust udkom – og døde tre år efter. Pladsen er siden blevet overtaget af Malcolms nevø Stevie Young.

Nu er de dog tilbage for fuld udblæsning og er begyndt at tease deres fremtid. NME skriver oven i købet, at det hævdes, de allerede har indspillet hele deres kommende album. Du kan se det officielle tweet, der annoncerer bandets comeback, nedenfor.


LÆS OGSÅ: LISTE: Her er de vildeste genforeninger og comebacks i musikken


 

ANNONCE