Nyhed

Stjernerne reagerer på Trump og Bidens katastrofale præsidentdebat

GAFFA.dk – alt om musik

Donald Trump gik ind til den første præsidentdebat med taktik om at afbryde og provokere. Biden bed tilbage ved at kalde præsidenten en klovn. Nu reagerer en række musikere på nattens præsidentdebat. 

Mon ikke vi alle er stået op til nyheden om, at den første præsidentdebat mellem Donald Trump og Joe Biden i nat gik heftigt for sig?


Her lod det til, at Trumps klare taktik bestod i konstant at afbryde og provokere demokraternes modkandidat. Ja, eller nærmest bare at bryde alle regler – selv dem, der var aftalt på forhånd.

LÆS OGSÅ: FEATURE: Da K-pop-fans trollede Trump på TikTok og Twitter

Debatten var nemlig udformet sådan, at begge kandidater fik to minutters indledende taletid uden afbrydelser til at sætte scenen ved hver af seks udvalgte emner, de to kandidater var sat til at debattere. Det var et løfte som begge kandidaters kampagner havde afgivet på forhånd.

Men i begyndelsen lod Donald Trump ikke sin modkandidat tale ud en eneste gang, hvilket til sidst fik Joe Biden til at udbryde:

“Gider du ikke godt holde kæft, mand? Det er så upræsidentielt. Sikke produktivt dette indslag var.”

Og nu reagerer en række store musikstjerner på nattens debat på de sociale medier.

I et af aftenens mest diskuterede øjeblikke blev Trump bedt om offentligt at fordømme hvide ekstremister for at anspore vold og racemæssige spændinger ved protester mod politiets brutalitet i hele USA.

Han undlod imidlertid at fordømme deres handlinger på trods af Bidens opfordringer om “gør det, sig det”.

Det har fået Chance The Rapper til tasterne, som i et tweet skriver således:John Legend har også tyet til Twitter og skriver: “Vi kan ikke putte os selv igennem fire år mere med denne omvandrende containerbrand”.I mellemtiden delte Cardi B en række videoer på Instagram, hvor man kan høre hende råbe i vrede over debatten.

Se en af videoerne her:

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m getting hot .....TAG ME IN

Et opslag delt af Cardi B (@iamcardib) denSanger og skuespiller Bette Middler siger i et tweet: “Joe Biden er en gentleman. Synd, når man har at gøre med en rotte, der er trængt op i en krog”. 


ANNONCE