Nyhed

Guns N' Roses til Skandinavien i 2022

GAFFA.dk – alt om musik

Axl Rose & Co. kan opleves på Sweden Rock 2022

I sidste uge måtte den store svenske festival Sweden Rock Festival aflyse årets udgave grundet den fortsatte corona-usikkerhed.

Nu kan festivalen så oplyse, at et af årets hovednavne, Guns N' Roses, kan opleves på Sweden Rock 2022 lørdag den 11. juni 2022. Festivalen finder sted i dagene 8.-11. juni 2022 i Sölvesborg i Blekinge.


Den aktuelle udgave af Guns N' Roses består af Axl Rose (sang), Slash (guitar), Duff McKagan (bas), Dizzy Reed (keyboard, kor), Richard Fortus (guitar, kor), Frank Ferrer (trommer, kor) og Melissa Reese (keyboard, kor). De tre første var også medlemmer af bandet i deres kommercielle og kunstneriske storhedstid i slutningen af 80'erne og begyndelsen af 90'erne, hvor de udgav plader som Appetite for Destruction (1987) og Use Your Illusion I og II (1991), og Slash og McKagan blev genforenet med Axl Rose i 2016 efter at have været ude af gruppen i to årtier.

Guitaristen Izzy Stradlin og trommeslagerne Steven Adler og dennes efterfølger Matt Sorum, der ligeledes var medlemmer i slut-80'erne og start-90'erne, er dog ikke med i den aktuelle inkarnation.

Bandet har også offentliggjort en koncert på Forus Travbane i Stavanger i Norge 15. juni 2022, men endnu ingen danske shows. Gruppen havde dog heller ikke annonceret danske koncerter i 2021. Deres hidtil seneste danske optræden var på Dyrskuepladsen i Odense i 2018, hvor GAFFAs anmelder var forholdsvis tilfreds.


LÆS OGSÅ: Skarpladte elguitarer i et himmelblåt skydetelt

 

ANNONCE