Nyhed

Hør Ed Sheeran på ny single med sin dansk bosatte fætter

GAFFA.dk – alt om musik

”Raise Em Up” er på gaden i dag

I dag udsender den britiske rapper Jethro Sheeran aka Alonestar singlen ”Raise Em Up”, hvor han får selskab af to store stjerner, nemlig sin verdensberømte fætter Ed Sheeran og den amerikanske rapper Freeway. Se musikvideoen nedenfor.

Alonestar bor i øvrigt lidt uden for Skibby på Sjælland med sin familie. Han har udgivet to album og en stribe singler, hvoraf flere er streamet millioner af gange.

”Raise Em Up” har været udgivet før i forskellige versioner, men i denne hiphop-version har sangen dog fået et spritnyt tidsrelevant vers. Et vers, der hylder fællesskabsfølelsen og håbet om fuld genåbning, som vi så småt begynder at kunne se glimt af i horisonten. Videoen til nummeret er en lyrik-video med animerede polaroidbilleder af de tre artister. Skulle man blive i tvivl om, hvem der gæster nummeret highlightets navnene undervejs.

Samarbejdet mellem Jethro Sheeran og hans yngre fætter Ed er ikke noget nyt. De to har, siden de var helt unge, spillet musik sammen. Gennem årene har de lavet flere musikalske samarbejder. Man kan blandt andet høre deres tidlige samarbejde på Ed Sheerans ep’er Ed Sheeran (2006) og Want Some? (2006) på numrene ”Pause” og ”Move on”, hvor Alonestars genkendelige vokal kan høres rappe ind over tracket. Den engelske sangskriver og rapper er kendt for at blande en række forskellige stilarter.

LÆS OGSÅ: CHEFF RECORDS spiller ekstra jubilæumskoncert i Aarhus

ANNONCE