Nyhed

Metalbandet Accept til Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Efter længere tids koncertpause lader 2022 til at blive et år fyldt med livemusik

Det tyske metalband Accept har netop annonceret deres Too Mean To Die-turné i 2022. I den forbindelse lægger de vejen forbi København og giver koncert i Store Vega den 12. februar.

Bandet blev grundlagt i 1976 og har siden da været sammen on/off ‒ nogle gange med flere års pause ind imellem. Deres selvbetitlede debutalbum udkom i 1979, og Accept har sidenhen udgivet hele femten andre album. Deres seneste projekt, Too Mean To Die, der udkom i slutningen af januar i år, gik top 10 på alverdens album-hitlister.


Gruppen udgøres i dag af Wolf Hoffmann, Uwe Lulis og Philip Shouse på guitar, Mark Tornillo vokal, Martin Motnik på bas og Christopher Williams på trommer. Wolf Hoffmann er dog eneste oprindelige medlem.

Efter en længere pause grundet corona glæder bandet sig til at komme ud og optræde for sine europæiske fans igen. ‘’Det bedste, der vil ske for os, er at tage til lufthavnen, komme på et fly, flyve hen til jer og spille en stor, fantastisk koncert’’, udtaler Philip Shouse.

Bandet har de amerikanske speed-thrash-veteraner Flotsam & Jetsam med sig som support.


Billetsalget starter tirsdag d. 6. april kl. 10.00, og billetter kan købes via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk.

LÆS OGSÅ: Pearl Jam klar med ny dansk dato

Varm op med ‘’The Undertaker’’:


 

ANNONCE