Nyhed

Mick Jagger og Dave Grohl udgiver ny satirisk sang – inspireret af pandemien

GAFFA.dk – alt om musik

"Det er en sang, jeg skrev om at komme ud af lockdown, med noget meget nødvendig optimisme"

Mick Jagger og Dave Grohl fra henholdsvis The Rolling Stones og Foo Fighters har slået pjalterne sammen på den nye sang "Eazy Sleazy", som Jagger har skrevet. Hør nummeret ovenfor.

Den dansable rocksang er et satirisk nummer inspireret af den igangværende pandemi, af nedlukningen, og hvad pandemien har afstedkommet af konspirationsteorier. "Shooting the vaccine/Bill Gates is in my bloodstream/It’s mind control/The Earth is flat and cold", lyder det blandt andet i teksten.

Et andet vers har følgende ordlyd: "Looking at the graphs with a magnifying glass/Cancel all the tours/footballs fake applause/No more travel brochures/Virtual premieres/I've got nothing left to wear".

I en pressemeddelelse, citeret af Pitchfork, udtaler Mick Jagger:

"Det er en sang, jeg skrev om at komme ud af lockdown, med noget meget nødvendig optimisme. Tak til Dave Grohl for at hoppe ind på trommer, bas og guitar; det var vildt sjovt at arbejde med ham."

Dave Grohl tilføjer: "Det er svært at sige med ord, hvad det at indspille denne sang med Sir Mick betyder for mig. Det er mere end en drøm, der er gået i opfyldelse. Lige da jeg troede, at livet ikke kunne blive mere skørt ... og det er sommerens sang."

Dave Grohl har optrådt live som gæst hos The Rolling Stones live i Anaheim, Californien i 2013, og i 2012 var Foo Fighters backingband for Mick Jagger i tv-showet Saturday Night Live, men det er første gang, Jagger og Grohl har indspillet sammen.

The Rolling Stones' seneste udgivelse er singlen "Living in a Ghost Town" fra april 2020, mens Foo Fighters er aktuelle med deres tiende album Medicine at Midnight fra februar i år.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Den perfekte, danserockende medicin mod coronakuller

ANNONCE