Nyhed

Rock Under Broen flytter til august

GAFFA.dk – alt om musik

Rykker fra medio juni til medio august

Middelfart-festivalen Rock Under Broen, som skulle have været afholdt den 11.-12. juni, flytter til medio august, formodentlig den 13.-14. august, fortæller DR.

"Vi indstiller i aften til vores bestyrelsesmøde, at vi flytter til medio august. Så håber vi på, at der er nogle lempelser på det tidspunkt, så vi kan afholde det," siger festivalformand Bent Frandsen til DR Fyn.


Det er blandt andet kravet til inddeling af pladsen, der gør det umuligt at håndtere festivalen på nuværende tidspunkt.

Den 22. marts vedtog regeringen og alle Folketingets øvrige partier bortset fra Nye Borgerlige en langsigtet genåbningsplan, og dengang hed det, at en hurtigtarbejdende ekspertgruppe sammen med de relevante myndigheder i midten af april skulle komme med anbefalinger om, hvordan sommerens store arrangementer, herunder festivaler, kan afvikles sundhedsmæssigt forsvarligt.

Ekspertgruppen skulle bestå af folk med viden om afholdelse af større arrangementer, smitteforebyggelse og lignende. Regeringen ville herefter indkalde aftalepartierne til forhandlinger om ekspertgruppens anbefalinger og præsentere en plan for afholdelse af større arrangementer.


Kulturminister Joy Mogensen udtalte lørdag den 17. april til TV2, at ekspertgruppens anbefalinger vil komme i denne uge.

– Jeg tror på, at det kommer til at være muligt at afholde en eller anden form for live udendørs koncerter også i en festivallignende setting. Men ikke ligesom vi kender det, sagde hun dengang til TV2.

Rock Under Broen har endnu ikke offentliggjort nogle navne til årets program.


Den 31. marts oplyste Spot Festival, at man her flytter festivalen fra medio juni til medio september.

LÆS OGSÅ: Grøn Koncert melder klar til sommer – i nyt format

ANNONCE