Nyhed

Zulu Awards klar med vært

GAFFA.dk – alt om musik

Den nybagte far tager teten til årets festlige prisuddeling

Sangeren Christopher bliver årets vært til Zulu Awards 2021. Arrangementet løber af stablen fredag den 29. april i K. B. Hallen – uden publikum – og sendes på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU søndag 2. maj.

Sidste års prisuddeling nåede lige at blive afviklet, inden Danmark og resten af verden blev lukket ned som resultat af pandemien, og i år kan Zulu Awards forhåbentligt få lov at være det, der skyder festen i gang, inden landet åbner igen. 


‘’ZULU Awards er en af årets allerstørste musikfester, og jeg glæder mig sindssygt meget til at samle alle derude til en ustyrlig aften, som jeg vist godt kan love, at det bliver. Jeg skal være vært alene for første gang, og tanken om det giver mig sommerfugle i maven, men heldigvis skal jeg jo ikke være alene på scenen. Vi skal gense og hylde en masse fantastiske artister i alverdens genrer, og her fra min nye farbobletilværelse tør jeg godt sige, at den skal have fuld gas i K.B. Hallen,’’ siger Christopher.

Tidligere værter til prisuddelingen tæller blandt andet Dar Salim, Pilou Asbæk, Anders Breinholt og Linda P, og i år er turen så kommet til Christopher: ‘’Det fantastiske ved Zulu Awards er jo, at det er folket, der bestemmer. Det er netop dem, vi som artister sætter kæmpestor pris på. Det er folket, der giver vores værker betydning, og derfor er Zulu Awards en fest for os alle’’, fortæller han.

På grund af corona bliver showet afholdt uden publikum i år, men det betyder ikke at seerne  ‒ som er dem, der bestemmer hvem der vinder priserne ‒ er glemt. Zulu Awards kvitterer nemlig med musik, liveoptrædener og et show fyldt med de nominerede fra prisuddelingens tolv kategorier. 


Zulu Awards 2021 optages i K.B. Hallen torsdag 29. april og sendes på TV 2 PLAY og TV 2 ZULU søndag 2. maj.

LÆS OGSÅ: Christopher hiver familiealbummet lidt for meget frem mellem popbaskerne

 


ANNONCE