Nyhed

ABBA lancerer mystisk hjemmeside – er muligvis på vej med ny musik

GAFFA.dk - Alt om musik

Hjemmesiden har fået flere til at spekulere over, om gruppen snart melder klar med ny musik ‒ for første gang i 39 år ‒ som det tidligere er blevet teaset 

Der er nyt fra den legendariske, svenske popgruppe ABBA ‒ men i den lettere kryptiske ende. I går, torsdag, delte bandet et link til hjemmesiden www.abbavoyage.com, hvor det er muligt at skrive sig op til “at være den første til at høre mere om ABBA Voyage”. Derudover står datoen 2. september 2021 skrevet i bunden af det opslag, som bandet har delt på Facebook. 

Artiklen fortsætter efter opslaget

Der spekuleres i, om der er tale om den hologram-turné, som bandet oprindeligt annoncerede i 2016. Ifølge BBC er planen, at hologrammerne skal stråle på scenen i et specialbygget teater i det østlige London, hvor fans også vil kunne se en film i dokumentarstil om bandets comeback


Andre venter spændte på, om det derudover ‒ eller i stedet ‒ er bandets måde at melde klar med ny musik. Gruppens seneste udgivelse med nye sange var 1981-albummet The Visitors. Sidste sommer gik der rygter om, at der var fem nye ABBA-sange på vej, der dog først ville se dagens lys i år. Ifølge The Herald Sun forsikrede medlemmet Björn Ulvaeus tidligere på året offentligheden om, at de nye sange var en realitet: “Det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt det kommer til at ske, det kommer til at ske”. 


Siden dannelsen i 1972 har den prisvindende gruppe ‒ bestående af Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson og Anni-Frid Lyngstad ‒ udgivet otte studiealbum og en række opsamlingsalbum og boxsæt. 


LÆS OGSÅ: ABBA har fem nye sange på vej

ANNONCE