Nyhed

Generator-festivalen udvider programmet med otte ekstra navne

GAFFA.dk - Alt om musik

Efter sidste års coronarelaterede sidste-øjebliks-aflysning er den odenseanske festival nu klar til at rulle ud med fuld kapacitet i anledning af efterårets studiestart

Studiestartsfestivalen Generator, der bliver afviklet i Odenses gader fra den 9.-11. september, har allerede et stjernespækket musikprogram klar til årets festligheder. I dag har festivalen tilføjet yderligere otte navne til programmet, i form af Martin Jensen, Chinah (billedet), Emil Stabil, Ravi Kuma, Nella, FABRÄK, Yo Johnny og Few Wolves.

Fesitvalleder Mathis Schmidt udtaler følgende om den nye tilføjelse til årets musikprogram: “Det er så vildt at være med til at strikke sådan et program sammen, hvor vi både kan præsentere nogle af Danmark allerstørste navne, samtidigt med at vi præsenterer nogle af de artister, vi tror allermest på. Jeg håber på, at det kan ses i programmet, at Generator er en festival for alle – om du tager til de små koncerter med morgendagens stjerner eller elsker at feste med dem, der sætter dagsordenen nu”.


Den danske dj Martin Jensen er både kendt herhjemme og internationalt. Hans musik, der inkluderer hits som  “All I Wanna Do”, “Solo Dance” og “Wait”, er blevet streamet over 1 milliard gange på Spotify. Det bliver ham, der lukker festen til årets Generator-festival. Den eksperimenterende poptrio Chinah udgav tidligere på årets deres andet album Feels Like Forever. Gruppen har efterhånden betrådt mange forskellige scener og har blandt andet spillet på SXSW og Roskilde Festival. 

Emil Stabil behøver nærmest ingen introduktion, efter hans mange hits i midten af 00’erne var fast inventar til diverse ungdomsfester. Siden da har han blandt andet lavet nummeret “En sang” med den amerikanske traprapper Gucci Mane. Den elektroniske rapduo Ravi Kuma har blandt andet optrådt på flere af landets store festivaler og hittede især med nummeret “Take Off My Scarf” fra debutalbummet Sub

FABRÄK har gjort sig bemærket med “VOLDSOM” og “DÅRLIGT” og er for nylig blevet fremhævet af både P3 og Politiken. Nellas musik bevæger sig i sfæren mellem pop, urban og et snert af reggaeton, og hun har for nylig udgivet en række singler, nyligst “Du er”. Technofyren Yo Johnny lagde ud med den selvbetitlede single i 2019 og har siden udgivet en stribe singler, senest ”Hæld I”, der udkom tidligere i år. Remix-mestrene Few Wolves har opnået popularitet ved at remixe sange af blandt andet Citybois og Freja Kirk. Dj-duoens remix af Citybois’ “Purple Light” blev nomineret til Årets Danske Remix til Danish DeeJay Awards tilbage i 2016.


Billetsalget er startet, og billetter kan købes lige her

LÆS OGSÅ: Se spilleplanen for UHØRT Festival 2021 

 


Lineuppet består derudover af:

Erika De Casier

Tobias Rahim


Hedegaard

Snavs

Zookeepers


Amina

First Flush

Kaaliyah


Littgloss

Kesi

Clara


Andreas Odbjerg

Elba

Varm op med lidt CHINAH:


ANNONCE