Nyhed

Justin Bieber slår imponerende rekord

GAFFA - alt om musik

Er nu Spotifys mest streamede kunstner på en måned

Selvom det er mere end ti år siden, i dag 27-årige Justin Bieber albumdebuterede, er den canadiske popstjernes popularitet tilsyneladende usvækket. Nu har Bieber således sat ny rekord som Spotifys mest streamede kunstner med 83,3 millioner lyt i sidste måned. Dermed overgår Bieber sin kollega Ariana Grande, som havde den hidtidige rekord på 82 millioner streams på en måned, skriver NME.

Umiddelbart under Bieber på listen over mest afspillede artister ligger henholdsvis The Weekend med 74,5 millioner lyt og Ed Sheeran, hvis sange er blevet streamet 72,4 millioner gange den pågældende måned.


Den imponerende rekord annonceres blot en uges tid efter, at Bieber har annonceret en tre-dages festival i Las Vegas med sig selv som hovednavn. De billigste billetter til begivenheden, som finder sted den 7.-10. oktober, koster knap 7000 danske kroner. Men så får man også både åbningsfest på natklubben XS, strandfest på Encore Beach Club og koncerter med såvel Bieber selv som David Guetta, TroiBoi, Eddie Benjamin med flere.

Justin Bieber var senest albumaktuel i marts 2021, hvor han udgav Justice. Få uger senere fulgte en ep med yderligere seks nye sange, betitlet Freedom. Med Justice og singleudspillet "Peaches" gik Bieber i øvrigt, som den første mandlige kunstner nogensinde, direkte ind på førstepladsen af såvel den amerikanske album- som singlehitliste. Det var en ny rekord.

LÆS OGSÅ: Justin Bieber slår ny hitlisterekord


ANNONCE