Nyhed

Oplev H.C. Andersen som goth-punk-elektro-musik i Odense

GAFFA.dk – alt om musik

Forestillingen Andersen i Maskinen byder på musikalske fortolkninger af H.C. Andersens eventyr i anledning af årets H.C. Andersen-festival i Odense 

Odense er i denne uge i fuld gang med sin traditionsrige H.C. Andersen Festivals. Et af de mange spændende programpunkter finder sted fredag den 27. august, hvor man på Kulturmaskinen kan opleve koncertrækken HCA Suite, der byder på musikalske goth-punk-elektro-fortolkninger af nogle af Andersens mørkere eventyr, nemlig Snedronningen, Skyggen, Historien om en moder, Den lille havfrue og ‒ som en ekstra tilføjelse i år ‒ Den lille pige med svovlstikkerne.

Skaberen, Ras Bolding, gentager succesen med koncertrækken, der sidste gang, i 2019, tiltrak så mange publikummer, at folk måtte afvises i døren. Ud over lys- og lasershow byder forestillingen desuden på musik med elementer af blandt andet goth, punk, klassisk og nordisk folkemusik, og med sig har Bolding musikerne Marie Makaber og Olivia Obskur på vokal og synthesizer. Forestillingen præsenteres af H.C. Andersen Festivals, Kulturmaskinen og Klub Golem og er som nævnt en del af H.C. Andersen Festivals 2021.  


H.C. Andersen Festivals er blevet afholdt siden 2013 i Odense, og festivalen blev startet af en række erhvervsfolk med visionen om at øge kendskabet til Odense nationalt og internationalt gennem H.C. Andersens univers. I år varer arrangementet fra den 22.-29. august, og du kan læse mere om årets program her.

Arrangementet finder sted både klokken 17 og 20 og er gratis. 

Det er muligt at holde sig opdateret på de gældende retningslinjer for COVID-19 her.  


LÆS OGSÅ: 25 spændende gratiskoncerter på Klostertorv i anledning af Aarhus Festuge

Varm op med Ras Boldings fortolkning af "Historien om en moder" fra HCA Festivals 2019:


ANNONCE