Nyhed

SZA har udgivet tre nye sange

GAFFA.dk – alt om musik

Der er stadig ikke nyt om det næste og længe ventede album, men nu kan ventetiden krydres med helt ny musik fra sangeren

Den amerikanske sanger og sangskriver SZA delte i går tre nye sange ‒ “Nightbird”, “I Hate You” og “Joni” ‒ via et opslag på Twitter med teksten “dumper tilfældige tanker” og et link til Soundcloud-profilen “.”, hvor sangene kan høres. 

Artiklen fortsætter efter opslaget


Det er endnu ikke klart, om de nye singler kommer til at indgå på SZAs kommende album, som hun sidste år jokede med at stryge og starte forfra på. Ud over de tre spritnye sange udgav hun tidligere på sommeren singlen “Shirt” under en livestream, der dog ikke er blevet udgivet i indspillet version endnu. 

Hør “Nightbird”, “I Hate You” og “Joni” her:


Artiklen fortsætter efter opslaget

Efter at have udgivet sin debut-ep See.SZA.Run i 2012 kom sangeren i kontakt med medlemmer af Top Dawg Entertainment ‒ der også udgiver for Kendrick Lamar, Jay Rock, Ab-Soul, Schoolboy Q og albumaktuelle Isaiah Rashad ‒ hvorfra hun udgav sine opfølgende ep’er S i 2013 og Z i 2014. Hendes debutalbum Ctrl fra 2017 blev tildelt fem Grammy-nomineringer og fik desuden fem stjerner af GAFFAs anmelder.   


Siden Ctrl har hun blandt andet medvirket på Black Panther-soundtracket med Kendrick Lamar, Vince Staples, James Blake, Travis Scott og række andre andre store navne. Derudover udgav hun sidste år singlerne “Hit Different” og “Good Days”, og denne sommer har hun medvirket på kæmpehittet “Kiss Me More” med sanger og rapper Doja Cat. 


LÆS OGSÅ: Nyt Kendrick Lamar-album på vej 

ANNONCE