Nyhed

Tivolis Fredagsrock vender tilbage – se det stjernespækkede program

GAFFA.dk – alt om musik

Parken, der siden maj har kørt den nedskalerede koncertrække Havefest, kan meget snart vende tilbage med Fredagsrock, som vi kender det, med fuld kapacitet og frit for restriktioner

Fra 1. september ophæves de sidste coronarestriktioner, hvilket blandt andet gør det muligt at afholde Fredagsrock i Tivoli igen. Det fejrer parken med et ganske lovende program, der kan opleves fra den 3.-24. september. For at støtte op om landets musikscene er de bookede på årets musikprogrammet alle nyere eller ældre danske navne. 

Til Fredagsrock i september vil det være muligt at opleve Jada (billedet), Ganger, Tessa, Sanne Salomonsen, TV-2, Hjalmer, Alphabeat, Sofa Beats, Blindfold, Larry 44, Stella Polaris, Boogie Night, No Fame Only Talent og Yo Johhny. Thor Freiberg, der er chef for musik og underholdning i Haven, udtaler følgende:

”Det har været en hård tid for dansk kultur og ikke mindst musikken, og derfor er det vigtigt for Tivoli at stå sammen med den danske musikbranche om at få kulturlivet og live-koncerterne med danske artister tilbage på ret køl, som det var før Covid-19. Det kan vi heldigvis gøre fra september uden publikums-restriktioner, hvilket betyder, at vi nu kan præsentere et alsidigt program med en perlerække af store kunstnere og nye talenter, der henvender sig til både Fredagsrock og Havefest fans”.

Tessa glæder sig til det, der bliver hendes første koncert i Tivoli: “Det bliver jo det største show i min tid som musiker, og I kan forvente den mest bomb ass concert ever. Jeg har virkelig savnet at møde folk og snakke, grine, græde og synge med dem, så jeg glæder mig virkelig meget. Men jeg er også røv-nervøs. Jeg har selv stået til de her shows og hørt Snoop Dogg, så det er bare mega crazy, at jeg nu selv skal stå der”.

For Alphabeat bliver koncerten tværtimod en af bandets sidste: “Sidste udendørs koncert som Alphabeat i hvem ved hvor lang tid... Men vi kunne næsten ikke drømme om et bedre sted at skulle takke af for nu. Plænen i Tivoli er forbundet med nogle af de helt store sommer- og koncertminder for os, og vi glæder os til endnu en kæmpe fest på den gamle scene!”

LÆS OGSÅ: OPDATERET OVERBLIK: Disse festivaler og musikevents kan du opleve denne sommer 

Se hele programmet her:

Fredag den 3. september:

Kl. 19.00: Ganger på Plænen

Kl. 22.00: Jada på Plænen

DJs

Kl. 16.00-21.00: Sofa Beats på Pantomimeteatret

Kl. 19.00-23.45: Blindfold summer edition på Orangeriet

 

Fredag den 10. september

Kl. 16.30: Larry 44 på Plænen

Kl. 22.00: Tessa på Plænen

DJs

Kl. 16.00-21.00: Stella Polaris på Pantomimeteatret

 

Fredag den 17. september

Kl. 19.00: Sanne Salomonsen på Plænen

Kl. 22.00: TV-2 på Plænen

DJs

Kl. 16.00-21.00: Boogie Night på Pantomimeteatret

 

Fredag den 24. september

Kl. 16.30: Hjalmer på Plænen

Kl. 22.00: Alphabeat på Plænen

DJs

Kl. 16.00-21.00: No Fame Only Talent på Pantomimeteatret

Kl. 19.00-23-45: Yo Johnny på Orangeriet

ANNONCE