Nyhed

Windows 11 uden Android-understøttelse

GAFFA.dk - alt om musik

I næste måned rammer næste version af Windows markedet, men én funktion får vi ikke fra starten – understøttelse af Android

Nu er det blevet officielt. Microsofts næste version af deres operativsystem, Windows 11, rammer gaden den 5. oktober. For alle, der allerede har en Windows-computer med Windows 10 installeret, bliver opgraderingen gratis, og alle nye computere kommer med Windows 11 installeret.

Det er dog ikke alle computere, der får Windows 11 fra lanceringsdatoen af, den bliver sendt ud i forskellige faser. De første, der får Windows 11, bliver helt nye enheder, og derefter vil alle andre opleve, at den dukker op som en opdatering i ugerne efter 5. oktober.


Men en ting mangler, for Microsoft har længe lovet os, at Windows 11 får understøttelse for Android, så du kan køre apps til din Android-smartphone på din computer. Men det kommer vi altså til at vente lidt længere på. Microsoft har oplyst på deres blog, at den funktion kommer senere, og tidligst i løbet af 2022.

Det skulle dog blive muligt at få et preview af Android-apps på den version af Windows 11, der lanceres nu, men det bliver ikke muligt at afvikle dem.

Det betyder også, at Windows 10 er på vej ud, men Microsoft lover ,at de vil fortsætte med at understøtte det til 14. oktober 2025, men de har ikke oplyst, hvor mange større opdateringer de vil komme med.


LÆS OGSÅ: Kanye West klar med gadget, der kan tilpasse musik, når den spiller

ANNONCE