Nyhed

Dr. Dre har lavet seks sange til GTA - med fornemme gæster

GAFFA.dk – alt om musik

Sangene er desværre ikke planlagt til at ramme streamingtjenesterne

Det er ikke mange dage siden, Dr. Dre delte nyheden om, at der er ny album på vej fra den 56-årige rapper. Oven i den gode nyhed er der nu landet seks nye sange i forbindelse med den nye udvidelse af spillet Grand Theft Auto, nemlig GTA Online: The Contract. Det skriver Pitchfork.

På flere af sangene får Dr. Dre fint besøg. På nummeret ”ETA” medvirker Snopp Dogg og Anderson .Paak, mens Eminem er featuring på sangen ”Gospel”.


De resterende gæster tæller Ty Dolla $ign og Nipsey Hussle på ”Diamond Mind”, Rick Ross og Anderson .Paak på “The Scenic Route”. Derudover er der to numre, som Dr. Dre selv står for, nemlig “Falling Up” og “Black Privilege.” 

Ifølge Pitchfork er det ikke planlagt, at de seks sange vil komme på diverse streamingtjenester. Dog er det muligt at høre dem på YouTube, hvor Dr. Dre har lagt et par af dem ind på sin egen officielle kanal, og de resterende har fundet deres vej. 

Tidligere på måneden delte Dre nyheden om, at han netop har færdiggjort sit fjerde soloalbum. I et Instagram-opslag skriver den rutinerede rapper:


"Jeg er lige blevet færdig med at indspille et album med Marsha Ambrosius. "Casablanco". Jeg havde en fest! Det er noget af mit bedste arbejde!!" skriver Dr. Dre, ledsaget af en selfie med et klassisk strygerensemble i baggrunden.

Til sommer er det tredive år siden, Dr. Dre - alias Andre Romelle Young - debuterede på Death Row Records med albummet The Chronic. Det indbragte ham blandt andet en Grammy for årets bedste solo-rap-performance og cementerede således den status, Dre på det tidspunkt allerede havde opnået som medlem af hiphop-gruppen N.W.A. fra dannelsen i 1987. 

LÆS OGSÅ: Eminem, Dr. Dre, Kendrick Lamar med flere til Super Bowl


Hør herunder nummeret ”Gospel”. Et par af de andre sange kan tilgås lige her. 

ANNONCE