Nyhed

Dr. Dre klar med ny musik

GAFFA - alt om musik

"Det er noget af mit bedste arbejde!"

Til sommer er det tredive år siden, Dr. Dre - alias Andre Romelle Young - debuterede på Death Row Records med albummet The Chronic. Det indbragte ham blandt andet en Grammy for årets bedste solo rap performance og cementerede således den status, Dre på det tidspunkt allerede havde opnået som medlem af hiphop-gruppen N.W.A. fra dannelsen i 1987. 

Og nu er der så nyt på vej fra det efterhånden 56-årige hiphop-koryfæ. "Jeg er lige blevet færdig med at indspille et album med Marsha Ambrosius. "Casablanco". Jeg havde en fest! Det er noget af mit bedste arbejde!!" skriver han således på Instagram, ledsaget af en selfie med et klassisk strygerensemble i baggrunden.

Artiklen fortsætter under opslaget

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Dr. Dre (@drdre)

Dre har ellers haft en del andet at tænke på end musikken i de forløbne måneder. I forbindelse med skilsmissen fra sin hustru gennem mere end 20 år har ekskonen fremsat alvorlige beskyldninger om vold og trusler. Og få dage inde i januar 2021 blev Dre indlagt med en hjerneblødning. 

Allerede kort efter indlæggelsen delte han dog en opdatering på Instagram, hvor han blandt andet forsikrede om at "jeg har det godt, og får fremragende behandling fra mit lægehold. Jeg kommer til at være ude af hospitalet og hjemme igen snart".

LÆS OGSÅ: Dr. Dre indlagt | GAFFA.dk

I efteråret blev det offentliggjort, at Dr. Dre vil være en del af programmet ved det traditionsrige NFL Superbowl-show, som i 2022 bliver afviklet på holdet Los Angeles Rams' hjemmebane SoFi Arena i Los Angeles den 13. februar. 

Her deler Dre plakaten med topnavne som Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar og Snoop Dogg.

ANNONCE