Nyhed

Fanø Vesterland annoncerer de første navne

GAFFA - alt om musik

Den allerede udsolgte festival løfter sløret for de første elleve optrædende

Som en af de eneste festivaler herhjemme kunne Fanø Vesterland i 2021 afholdes ganske som planlagt. Den finder nemlig sted i september - og netop 1. september 2021 ophørte de hidtidige restriktioner, som havde sat en stopper for del fleste andre større musikarrangementer herhjemme.

- Vi havde den hidtil bedste Fanø Vesterland tilbage i september. Det var fuldstændig magisk og uvirkeligt, at vi endelig kunne mødes omkring musikken på Fanø igen. Det blev et gensyn med tårer og følelserne uden på tøjet oven på flere forfærdelige år med aflysninger på grund af corona. Nu håber vi på et 2022, hvor alle festivaler kan komme tilbage til normalen, lyder det fra arrangør Jesper Møller i en ny pressemeddelelse. 


Og nu kan den vestjyske festival så præsentere de første elleve navne til næste års festival, som i skrivende stund allerede er udsolgt. Der er plads til 5000 publikummer på den intime festival, og de heldige, som nåede at sikre sig en billet kan se frem til at opleve blandt andre Saveus, TV-2, Benjamin Hav & Familien, Jonah Blacksmith, Claus Hempler, Kira & The Kindred Spirits, Calby, Goss, Ginne Marker, Patina og Pauline. 

LÆS OGSÅ: Fanø Vesterland aflyser årets festival

24-årige Pauline (billedet) tegnede sig for et af det forløbne års uomgængelige, danske hits med sin sang "Ny og næ", og også Benjamin Hav & Familien har haft en særdeles frugtbart år med et regulært triumftog af en turné i kølvandet på de to særegne 2020-udspil Spice Up Your Life og Dit syge dyr og årets album Tesla.


Claus Hempler turnerer stadig med materialet fra sit stærke, dansksprogede comebackalbum Kuffert fuld af mursten (2019) - mens Kira & The Kindred Spirits besøger Fanø som led i deres genforeningsturné, tyve år efter udgivelsen af debutalbummet Happiness Saves Lives (2002).

Fanø Vesterland finder sted 2. og 3. september 2022. Folkene bag Fanø Vesterland afholder også Sommerliv, der er sommerkoncerter i juli måned ved den stråtækte Fanøgård, som også danner ramme om selve festivalen. Sommerliv afholdes i uge 28 og 29, og programmet offentliggøres i det nye år.


ANNONCE