Nyhed

Jonah Blacksmith deler livevideo med Clara

GAFFA.dk – alt om musik

Gruppen tager på en stor forårsturné til næste år

Jonah Blacksmith har for nylig spillet en efterårsturné, som blandt andet bragte gruppen forbi K.B. Hallen og Royal Stage. Bandet lagde ligeledes vejen forbi Aarhus Congress Center, og her optrådte ensemblet med en duet-version af nummeret ”Earthquake” sammen med sangeren Clara. Netop denne duet kan du nu opleve i en livevideo.

Bassist og banjospiller Thomas Alstrup delte også historien bag samarbejdet til koncerten. Her fortalte han, at han og broderen Simon (vokal og guitar) for nogle måneder siden skulle til en fest i København, hvor de havde Clara med i bilen, idet sangeren skulle til den samme fest.


”På sådan en biltur kan man få nogle rigtig gode snakke, og vi følte, at vi lærte Clara rigtig godt at kende, og ikke mindst endte vi på vejen tilbage på McDonald's i Odense. Da idéen til at have hende med på scenen i Aarhus og synge ’Earthquake’ opstod, følte vi, at vi kendte hende så godt, at vi turde spørge, om hun ville,” fortalte Thomas.

Clara bekræftede, at historien var sand, og tilføjede, at hun sagde ja til at medvirke, fordi Simon og Thomas betalte for McDonald's-maden.

LÆS OGSÅ: Jonah Blacksmith svejser en solid plade


Syvmandsorkesteret må siges at have luft under vingerne for tiden. Gruppens selvbetitlede andet album er for nylig gået guld, hvilket de fik overrakt i programmet Take-Off på P4 den 10. december, hvor Jonah Blacksmith var hovedgæster og desuden optrådte live for et lille udvalgt publikum.

Singlen ”House On Fire” fra oktober har desuden ligget i top 10 på den danske airplaychart og er blevet spillet flittigt af de danske radiostationer.

Til foråret tager Jonah Blacksmith på en stor turné i hele Danmark og til sommer giver gruppen koncert på 2022-udgaven af Tinderbox i Odense, hvor blandt andre Muse og Imagine Dragons også er på plakaten.


Ensemblet skal desuden medvirke i TV2’s juleshow Alletiders Jul, som bliver sendt den 23. december.

LÆS OGSÅ: Jonah Blacksmith på stor turné

Tourdatoer:


Den 3. marts 2022 – Det Musiske Hus, Frederikshavn

Den 4. marts 2022 – Borgerforeningen, Svendborg

Den 5. marts 2022 – Eksercerhuset, Fredericia


Den 10. marts 2022 – Folkets Hus, Struer

Den 11. marts 2022 – Jysk Musikteater, Silkeborg

Den 12. marts 2022 – Musikteatret Holstebro, Holstebro


Den 17. marts 2022 – Godset, Kolding

Den 18. marts 2022 – Musikhuzet Bornholm, Rønne

Den 19. marts 2022 – Stars, Vordingborg


Den 24. marts 2022 – Bygningen, Vejle

Den 25. marts 2022 – Paletten, Viborg

Den 26. marts 2022 – Train, Aarhus


Den 30. marts 2022 – Vega, København

Se livevideoen "Earthquake" featuring Clara her:


ANNONCE