Nyhed

Kate Bush sender særlig julehilsen til sundhedspersonale

GAFFA - alt om musik

"Lad os håbe, de får de lønstigninger, de fortjener"

Den 63-årige britiske sanger Kate Bush har gennem hele karrieren helst holdt sig langt væk fra offentlighedens søgelys. Hendes koncerter i London i 2014 var de første siden hendes korte (og hidtil eneste) turné tilbage i 1979, og hun udtaler sig kun yderst sjældent til pressen og offentligheden.

Nu har Bush imidlertid postet et brev på sin hjemmeside under overskriften "et julebudskab", hvor hun adresserer den aktuelle COVID19-situation og ikke mindst de mange, som arbejder i frontlinjen i kampen mod den frygtede sygdom.

"Er nogen af os de samme, som vi var før, efter næsten to år med COVID? Det har efterladt alle forvirrede og usikre på fremtiden," skriver Bush og fortsætter: 

"For mange har det været en frygtelig tid med tab. Jeg vil gerne sige en stor tak til alle dem ude på frontlinjen og i sundhedsvæsenet. Jeg har kæmpe respekt for alle sygeplejerskerne og lægerne, som allerede har arbejdet uafbrudt i næsten to år. De mennesker udfører nogle ekstraordinære handlinger for andre. Lad os håbe, de får de lønstigninger, de fortjener," lyder det i Bushs julebrev.

Bush benytter også lejligheden til at komme med en opfordring til at give sig tid til at dvæle ved naturen, idet hun deler en nylig oplevelse på en gåtur:

"Jeg vil gerne nævne noget, som skete for nogle uger siden, da jeg var ude at gå en tur. Jeg stoppede for at se på udsigten, og bemærkede noget, som bevægede sig i et træ lige ved siden af mig. Det var en fuglekonge - den mindste fugl i Europa, endnu mindre end en gærdesmutte," fortæller Bush og fortsætter: 

"Jeg stod stille, i håb om ikke at skræmme den væk. Dens farver er smukke - et påfugleøje på hver vinge, og et påfaldende, gult strejf på dens lillebitte hoved. Det smukke, lille fnug fløj væk efter omkring ti minutter. Jeg har kun set én en enkelt gang før, og kun meget kortvarigt. Det reddede min dag. I denne mærkelige tid håber jeg virkelig, at du har en chance for at stoppe op et øjeblik og føle naturen omkring dig," skriver Bush og slutter af med et ænske om, at 2022 må blive et lykkeligere år for alle.

LÆS OGSÅ: Outkast-medlemmet Big Boi bekræfter sang med Kate Bush

ANNONCE